27 / 07 / 2024

izmir körfezi temizlik çalışmaları

izmir körfezi temizlik çalışmaları

İzmir 'de tıbbi, tehlikeli ve tehlikesiz atık bertarafı ve geridönüşümü alanlarında hizmet veren Turanlar Çevre A.Ş, körfezdeki gemilerin neden olduğu atık sorununa çözüm getirdi.

Gemlik Körfezi'ndeki depremin sürpriz olmadığını açıklayan Doç. Dr. Irmak: Artçı depremler devam edecek!

Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) Doç. Dr. Serkan Irmak, Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremlere '' Bizim burada karşılaştığımız hiçbir deprem sürpriz değil.'' diyerek, buna benzer büyüklükte çok sayıda depremin olduğunu belirtti.

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Güven tarafından kuruldu.

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

SON DAKİKA! İzmir Körfezi’nde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgilerine göre, İzmir Körfezi’nde deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde yaşanan deprem, saat 1.25’te, yerin 7.03 km derinliğinde ve 3,3 şiddetinde yaşandı.

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Gemlik Körfezi'ndeki 3.5'lik deprem bir haberci! Marmara'da hazırlıklar hızlanmalı! 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Cuma günü Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem büyük İstanbul depreminin habercisi mi? İşte o açıklamalar...

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

izmir körfezi temizlik çalışmaları Haberi

izmir körfezi temizlik çalışmaları


İzmir'de tıbbi, tehlikeli ve tehlikesiz atık bertarafı ve geridönüşümü alanlarında hizmet veren Turanlar Çevre A.Ş, körfezdeki gemilerin neden olduğu atık sorununa çözüm getirdi. Turanlar Çevre Genel Müdürü Serhat Emanet, gruba bağlı Rayda Denizcilik'in satın aldığı Rayda gemisiyle körfezdeki gemilerin atıklarını toplayacaklarını ve çevre kirliliğinin önüne geçeceklerini söyledi.


400 ton kapasiteli

Emanet, Rayda gemisinin İzmir'in özel sektörde lisanslı ilk atık toplama gemisi olduğunu dile getirerek, "İzmir Körfezi ve Aliağa limanlarını yılda 10 bin gemi ziyaret ediyor. Gemilerde bulunan atıkların alınması için yeterli altyapı bulunmuyor. Rayda, körfezdeki gemilere yanaşarak atıklarını toplayabiliyor" dedi. Alsancak limanı ve diğer özel liman işletmelerine gelen gemilerin sintine suları ve slaçlarına acil bir durumda müdahale edebilecek, atık alabilecek geminin bulunmadığını ve bunun da çevre kirliliğine yol açtığını dile getiren...