29 / 04 / 2024

İzmir kredi

İzmir kredi

Dünya Bankasına bağlı IFC’nin kıdemli yatırım uzmanı Marco Sorge, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Sorge, İzmir’in öneminin gün geçtikçe arttığını vurgulayarak, bölgenin üç boyutlu mimari modelinin sergileneceğini söyledi.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

İzmirli depremzedelerden faizsiz kredi tepkisi! Depremzedeler 'Sorunlar çözülemedi' dedi!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan ve 117 vatandaşın yaşamını yitirmesine neden olan depremin ardından arsalarına konut inşa etmek amacıyla faizsiz kredi talebinde bulundu. Ancak bu talebe henüz bir karşılık verilmedi. Depremzedeler duruma tepki gösterdi.

İngiltere'den Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı için 2.3 milyar dolarlık kredi!

İngiltere tarafından Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'na kredi desteği müjdesi verildi ve 2.3 milyar dolarlık altyapı ihracat finansman kredisinin verileceği duyuruldu. 

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi: Çadır kuracaklar!

2020 senesinde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem sebebiyle evleri hasar alan İzmirli vatandaşlar uzun süredir devletten kredi bekliyor, istekleri onaylanmazsa Ak Parti İzmir İl Binasının önüne çadır kuracaklar.

İzmirli depremzedelere kredi şoku!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'in başkanlığında gerçekleştirildi. Soyer, İzmir'de yaşanan depremin ardından 332 milyon dolarlık kredi anlaşmasının durdurulduğunu belirtti.

İzmirli depremzedelerden 2 yıl ötelemeli kredi çağrısı!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmirli depremzedeler için inşa edilen konutlardaki son duruma değindi. Özkan, depremzedelerin kredi çağrılarını yinelediğini de belirtti.

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi!

İzmirli depremzedelerin kredi bekleyişi devam ediyor .İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir’e geldiğinde kredi müjdesi vermezse Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) yürüyeceklerini duyurdu.

İzmirli depremzedelerden faizsiz kredi talebi!

İzmir’in Seferihisar açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan ve 117 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremde 8 bina kısmen, 5 bina da tamamen yıkıldı. Evlerinden olan İzmirli depremzedelerin, faizsiz kredi bekleyişi devam ediyor...

İzmirli depremzedelere kredi müjdesi!

İzmir depreminde yıkılan binaların yer aldığı projelerdeki hak sahiplerine yüzde 10 faizle, 1 yıl ödemesiz 19 yıl geri ödemeli kredi verilecek.

İzmirli depremzedelerden kredi için çağrı!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Ednan Arslan düzenledikleri basın toplantısında  depremzedelere verilecek kredi için adım atılması konusunda çağrıda bulundu. 

İzmir kentsel dönüşüm için kredi bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de gerçekleşecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili 30 yıl vadeli kredi için beklemede olduklarını dile getirdi. 

İzmirli depremzedeler kredi mağduriyeti yaşıyor!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen ve 118 vatandaşın hayatını kaybettiği deprem sonrasında mağdur olan depremzedeler kredi konusunda problemler yaşıyor. 

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

İzmir kredi Haberi

İzmir kredi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret eden Dünya Bankasına bağlı IFC’nin kıdemli yatırım uzmanı Marco Sorge, İzmir’in öneminin gün geçtikçe arttığını vurgulayarak, “İzmir Büyükşehir Belediyesinin gelişmekte olan ülkelerdeki diğer belediyeler için örnek oluşturacak başarıları nedeniyle, birlikte gerçekleştirdiğimiz projeleri farklı platformlarda sergilemek istiyoruz. Bugünden itibaren İzmir'in üç boyutlu mimari modeli IFC'nin Washington'da bulunan ana binasının giriş lobisinde sergilenecektir” diye konuştu.


“BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPTIK”

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları işbirliğini, küresel olarak tüm belediyelerle gerçekleştirdikleri çalışmalar çerçevesinde “en iyi uygulama” örneği olarak kullandıklarını ifade eden Sorge, “Bu zamana kadar birlikte çok iyi işler yaptık. Dilediğiniz taktirde, IFC olarak yeni büyük yatırımlarınızda da destek olmaktan mutluluk duyarız” dedi.


151 MİLYON EUROLUK KREDİ SÖZLEŞMESİ

IFC ile Konak ve Karşıyaka Tramvay, Akıllı Trafik Yönetimi Sistemi ve...