08 / 07 / 2024

izmir kruvaziyer seferlernde kişi sayısı

izmir kruvaziyer seferlernde kişi sayısı

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ortadoğu'da yaşanan karışıklık nedeniyle rotalarından Doğu Akdeniz'i çıkaran kruvaziyer gemilerinin İzmir'in de aralarında bulunduğu Ege kıyılarını tercih ettiğini belirtti.

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planına itiraz!

Özelleştirilmesi planlanan İzmir Alsancak Limanı için hazırlanan yeni imar planındaki Kruvaziyer Limanı’na, Konak Belediyesi’nden eksiklikler nedeniyle itiraz geldi. DTO uzlaşma çağrısı yaptı.

İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı değişikliği askı sürecinde gelen itirazların kısmi kabulü ile yeniden düzenlenen İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir kruvaziyer turizminin peşini bırakmayacak!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, turizmin çok hassas bir sektör olduğunu belirterek, turistlerin karar verme süreçlerinde güvenliğin de önemli etkenlerden biri olduğunu vurguladı.

İzmir Kruvaziyer ve Yük Limanı ihaleye çıkıyor!

İzmir Alsancak Limanı'nın yeni imar planları, Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından Resmi Gazete'de yayınlandı. İzmir Kruvaziyer Limanı ve İzmir Yük Limanı'nın, 2016'nın ilk yarısında ihaleye çıkarılması öngörülüyor.

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir'in Konak İlçesi, Umurbey Mahallesi'nde bulunan İzmir Kruvaziyer Limanı Alanına yönelik hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi başladı!

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.Yunanistan'dan gelen 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

Fethiye'de Kruvaziyer İskelesi Projesi'ne yeşil ışık yakıldı!

Kruvaziyer turizmden nasibini almak isteyen Fethiye yıllardır projenin hayata geçirilmesini beklerken FTSO'nun GEKA projesiyle yaptırdığı analiz sonrası bakanlık projeye yeşil ışık yakınca limanın hangi noktasında yapılacağı konusunda yerinde tespit gerçe

Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi'nde Antrepo yıkılıp tekrar yapılacak!

Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi içinde olan İstanbul Modern Sanat Müzesi, Doğuş Grubu'yla vakfın anlaşması halinde yeniden yapılacak. Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi sahasındaki 4 No'lu Antrepo binası yıkılıp yeniden inşa edilecek.

Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi için 2'nci ÇED raporu hazırlandı!

Galataport diye bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi için Çinili Han ve Paket Postanesi binalarının koruma grubu ikiden bire çıkarılarak, aslı gibi yapılması istendi.

İzmir ekonomisi sadece inşaatla büyümez!

izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sadece inşaat ve turizmle sağlıkı bir ekonomik büyüme yakalanamayacağını, İzmir'de fuarları özellikle desteklediklerini söyledi.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

Antalya Kruvaziyer İskelesi imar planını Büyükşehir yapacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya Kruvaziyer İskelesi Projesi için Lara Plajı’nın batı ucunda yapılmasını uygun buldu.

izmir kruvaziyer seferlernde kişi sayısı Haberi

izmir kruvaziyer seferlernde kişi sayısı

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ortadoğu'da yaşanan karışıklık nedeniyle rotalarından Doğu Akdeniz'i çıkaran kruvaziyer gemilerinin İzmir'in de aralarında bulunduğu Ege kıyılarını tercih ettiğini belirtti. Demirtaş, yaptığı açıklamada, yılın ilk 7 ayı sonunda İzmir'e 78 sefer ile 190 bin 28 kruvaziyer yolcusunun geldiğini hatırlatan Demirtaş, kruvaziyer turizmi yapan firmaların Doğu Akdeniz'de yaşanan karışıklık nedeniyle İzmir'e yeni seferler eklediğini bildirdi. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde İzmir'e 98 geminin geldiğin, hatlarda 2-3 yılda bir değişik limanların tercih edilmesinin bu düşüşte etkili olduğunu kaydeden Demirtaş, "P&O Aurora ve İzmir'e daha önce hiç gelmeyen Silversea firmasının Spirit ve Cloud gemileri İzmir'e 4 ek sefer koydu. Ortadoğu'da yaşanan krizlerden dolayı MSC ve Costa firmaları da İzmir'e 10 yeni sefer koydu" bilgisini verdi....