03 / 05 / 2024

izmir marka kent

izmir marka kent

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

Senem Kılıç: İzmir'i marka kent yapacağız!

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı ve ekonomist Senem Kılıç,"Milli üretim, milli marka, müli teknoloji, milli istihdam ve milli üniversite gibi dünya nezdinde bir markalaşan Türkiye ve İzmir yaratacağız" dedi.

Necip Nasır: İzmir'in marka kent olması için çalışacağım!

AK Parti İzmir l'inci Bölge 6. sıra Milletvekili Adayı ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, gerek iş yaşamı gerekse görev aldığı önemli sivil toplum kuruluşlarından edindiği birikimlerle İzmir ve Ankara arasında köprü olacağını söyledi.

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

İzmir'in kent merkezinde deprem riski yüksek!

Deprem uzmanları tarafından 118 kişinin hayatını kaybettiği 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin “İzmir depremi” olmadığı uyarısı yapılmıştı. İzmir'de deprem riskinin yüksek olduğu ve planlamanın bir “kentsel dönüşüm seferberliği” anlayışıyla sürdürülmesinin gerektiği belirtildi.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

İzmir'in kent ve çevre değerleri erozyona uğrayacak!

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "İmar planı, rant ve otoyol" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

İzmir gecekondudan kurtulmalı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın artık marka kent olduğunu belirterek, “Belediyecilikle partimin büyütülmesini aynı düşünen bir insanım. Bayrak, cumhuriyet ve Atatürk vurgusunu her yerde yaptık. Bunu söylerken belediyeciliği insanlara eşit dağıttık. " dedi

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin imar planları için görüşülecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Yeni Kent Merkezi Salhane Bölgesi 1/1000'lik planlarıyla ilgili ilk kez konuştu. Kocaoğlu, planın bu ay Büyükşehir Meclisi'nde görüşüleceğini söyledi.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

izmir marka kent Haberi

izmir marka kent

İzmir Tepekule Kongre Merkezi'ndeki Şehir Kulübü'nde düzenlenen İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı'nın konuğu Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu oldu. Sohbet toplantısına İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt ile dernek üyesi işadamları katıldı.İZSİAD üyesi işadamlarına hitap eden Zorlu, Manisa'da hayallerinin peşinden koşarak bugün insansız hava araçları bile ürettiklerinin altını çizerek, "Halen Manisa'da 400 milyon liralık yatırımlarımız sürüyor. Dünyadaki tüm rakipleriniz günün şartlarına uyup yatırım yaparken biz kabuğumuza çekilirsek geri kalırız. Dünya'da Sanayi 4.0 hızla gelişiyor. Biz ise tesislerimizde 2018 sonunda yüzde 80 oranında, 2019'da da yüzde 100 oranında yani tamamen Sanayi 4.0'a geçeceğiz. Almanya'nın bile hedefi 2020'de Sanayi 4.0'a geçmek. Ama biz onlardan bile önce geçeceğiz" dedi.


“İZMİR’İN BİR MARKASI YOK”

İş...