18 / 05 / 2024

İzmir marka şehir olacak mı

İzmir marka şehir olacak mı

Posta Ege gazetesi köşe yazarı Saadet Mançe bugün ki köşe yazısında 'İzmir marka şehir olacak mı?' konulu başlığı ele alıyor. İşte Saadet Mançe'nin köşe yazısı;

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı! 

İzmir'de inşası devam eden 2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, hastane inşaatında incelemelerde bulundu...

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

5 dev şehir hastanesi bu yıl açılacak!

2019 yılı değerlendirme toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Karatay, İstanbul İkitelli, Tekirdağ, Kocaeli ve İzmir Bayraklı Şehir Hastanelerinin bu yıl hizmete açılacağını söyledi.

Bayraklı Şehir Hastanesi 31 Mayıs 2020'de tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'ni inceledi.

Konya marka şehir haline getirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” dedi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları!

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede anahtar teslimi 31 Aralık 2020'de yapılacak...

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Livin İzmir Mavişehir fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir Mavişehir fiyatları 630 bin TL'den başlıyor. Projenin ilk etabında 366 konut ve 33 ticari birim bulunuyor. 

İller Bankası ve Çevre Şehircilik'ten Aziz Kocaoğlu'na yanıt!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkmasını eleştiren Aziz Kocaoğlu'na İller Bankası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yanıt geldi.

İzmir marka şehir olacak mı Haberi

İzmir marka şehir olacak mı

Günümüzde artık marka şehir olmak oldukça moda. İzmir için de yıllardır marka şehir olacağız diye konuşuyoruz. Ancak ne zaman, ne yapınca marka şehir olunuyor, kıstasları ve marka olmak yolunda 'İzmir'in öncelikleri nelerdir i uzun süredir tartışıyoruz. Aslında en önemlisi de İzmir'i hangi konuda marka yapmak istiyoruz, işte buna hala bir türlü karar veremiyoruz. 


Mesela Antalya, turizmde dünya çapında bir marka şehir. Düşünürsek, dünyada en fazla turistin geldiği üçüncü şehir olan Antalya'nın bir marka şehir olmaması düşünülemez. Aynı şekilde Muğla da dünya çapında bir marka şehir. Bir bölgenin, bir şehrin, tarihi, doğal yapısı ve sahip olduğu ekonomik coğrafya o şehri belli alanlarda marka olmaya zorlar. Muğla'nın sıcak iklimi deniz ve güneş ile yaz turizminde bir marka olacağını belirlemiştir bile. Muğla'da kış...