29 / 04 / 2024

izmir Megapol Group

izmir Megapol Group

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Cİ Group'tan İzmir'e 1000 konutluk proje!

 Cİ Group, İzmir'de Yeni Bornova olarak bilinen Kazımdirik Mahallesi’nde 1000 konutluk yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Megapol'den İzmir'e 330 metrelik cadde!

İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da 3 kule ve 330 metre uzunluğunda caddeden oluşan Megapol İzmir projesini başlatan Gökdemir, “İnsanlar İzmir’e hayatını daha iyi yaşamaya geliyor” diyor.

Megapol İzmir ile Halkapınar yeni Konak olacak!

Megapol Grup, Halkapınar’da başlattığı yeni projesiyle adeta küçük bir Avrupa kenti yaratmak için çalışmalarına başladı. 

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Selim Gökdemir: İnşaat, Türkiye için vazgeçilmez!

Gözlem Gazetesi Yayın Kurulu'na konuk olan Selim Gökdemir, inşaat sektörü hakkında düşüncelerini ve Megapol Group'un yeni projelerini anlattı.

İzmir Megapol Çarşı Kule'de hemen teslim tapu!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, Halkapınar-Konak bölgesine kurulan Çarşı Kule'nin satışlarından çok memnun olduklarını söyledi.

Kordon'daki Almanya Konsolosluğu binası müzeye dönüştürülecek!

1. Kordon'un simge binalarından tarihi Almanya Konsolosluğu'nun Megapol Group satın aldı. Megapol Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir binayı restore edip, burada Megapol Modern Sanatlar Müzesi kuracaklarını açıkladı

Megapol Group'tan İzmir'e 800 milyon TL'lik yatırım!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

izmir Megapol Group Haberi

izmir Megapol Group

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi


Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, İzmir’deki inşaat sektörünün büyüme hızının 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördü. Gökdemir “İstanbul ve Ankara’da konut arzının fazla olması nedeniyle bu illerdeki inşaat firmaları düşük kârlarla çalışıyor. İzmir’de ise konut arzı az fakat talep yüksek. Yani tam tersi bir durum var” dedi. İstanbulİzmir otoyolu ile İzmir-Ankara hızlı treninin 1-2 yıl içinde hizmete girecek olması ve artan konut ihtiyacı nedeniyle büyük yatırımcıların rotasını İzmir’e çevirdiğine dikkat çeken Gökdemir “İstanbul ve Ankaralı yatırımcılar sayesinde Türkiye’nin yeni şantiyesi İzmir olacak” ifadelerini kullandı.


2016 ila...