05 / 05 / 2024

İzmir Menderes mobilyacılar sitesi

İzmir Menderes mobilyacılar sitesi

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

İzmir Karabağlar'da 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 konut satılıyor!

Karbel A.Ş, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Üçkuyular ve Basınsitesi mahallelerinde yer alan 3 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

İzmir Karabağlar'da 26 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Tahsin Yazıcı Mahallesi 13854 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 47 bin 160 TL'ye satıyor...

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir’deki yapıların yüzde 50'si riskli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de kent merkezinden geçen aktif fay hatlarının bulunduğunu belirtti ve "İzmir’deki yapıların yaklaşık yüzde 65’i kaçak ve gecekondulardan geri kalan kısmının da yüzde 50’si deprem yönetmeliğine uygun olmayan yapılardan oluşmaktadır" dedi.

İzmir Menderes'te 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan gayrimenkulü 8 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO Menderes'teki deposunu 130 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun İzmir Menderes'teki 21 bin 268 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 10 bin 606 metrekarelik deponun 500 metrekarelik depolama alanı 2 seneliğine 150 bin TL'ye kiraya verildi.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

İzmir Menderes'te 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes Tekeli'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Karabağlar'daki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Menderes mobilyacılar sitesi Haberi

İzmir Menderes mobilyacılar sitesi

İzmirli mobilyacıların modern sanayi sitesi hayali gerçek oluyor. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada olacağı ve tüm ihtiyaçları karşılayacak modern site için son aşamaya gelindi.

Yeni sanayi sitesi hakkında konuşan İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan, "Bu İzmir'in de bir ihtiyacı. İnşallah iki yıl sonra kurdelesini da keseceğiz" dedi. 

Ege Koop'un 400 işyerinden meydana gelen yeni bir ticaret merkezi inşa edeceğini söyleyen Özkoparan, "Kurulacak Ege Ticaret Merkezi, Menderes Tekeli'de İzmir Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi bitişiğinde, metro hattına 5 dakika mesafede yer alıyor. Merkez, çevreyoluna 12 km, İZBAN istasyonuna 3 km ve havaalanına 20 km uzaklıkta bulunacak. 200 metrekarelik işyeri için arsa payı olarak 200 bin lira ödenecek. Bunun yarısı 24 ay faizsiz vade ile verilebilecek. Biz kendimiz uygun arsa...