26 / 07 / 2024

İzmir mezarlıkları

İzmir mezarlıkları

İZMEV ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri’ kapsamında önemli bir çalışmaya imza attı. İZMEV altı ayda İzmir sınırlarında yer alan tüm mezarlıklarda aynı standarttın oluşmasıyla mezarlıkların kalitelerini yükseltmeyi hedefliyor.

Evlerini günlük kiraya veren yabancılar yasak tanımadı! Aldıkları evin parasını şimdiden çıkardılar!

Son yıllarda Antalya, İzmir, Muğla ve Trabzon'da yabancılara konut satışları arttı. Yabancılar ise, satın aldıkları evlerini günlük kiraya vererek, yetkilileri 'akrabamızın evi'' diyerek kandırdı.

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Dedelerinizin ve ninelerinizin mezarlarına sahip çıkın! İBB başkasına satabilir!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, İBB Mezarlıklar Müdürlüğünün tapusu alınmamış mezarların satıldığı iddiasını gündeme getirdi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabında yer verdiği o paylaşım...

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Konut fiyatları katlandı, dolandırıcılıklar arttı!

Konut fiyatları artınca, dolandırıcılıklar da çoğaldı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, internet üzerinden hayali ilanlarla vatandaşların dolandırıldığını dile getirdi.

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de yaşanan depremin ardından konutları yıkılan ve bir türlü sorunlarına çözüm bulamayan depremzedeler mezarlıklar müdürlüğüne gitti ve tepkilerini dile getirdi. 

Rıza Bey Apartmanı davası sanıklarından kağıt üzerinde imza savunması!

30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davası sanıkları "kağıt üzerinde imza" savunması yaptı...

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

İstanbul'un toplanma alanları yeniden gündemde! AVM ve mezarlıklarda toplanılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, 39 ilçede “Toplanma ve Geçici Barınma Alanı” belirleyerek kısa süre önce kamuoyu ile paylaşmıştı. Toplanma ve barınma alanları yerine belirlenen yeni alanlar içinde AVM’ler ve mezarlıklar var...

İzmir mezarlıkları Haberi

İzmir mezarlıkları


İzmir İli Mezarlıklarını Güzelleştirme ve Sosyal Hizmet Vakfı, uzun çalışmalar sonucunda ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri’ kapsamında önemli bir çalışmaya imza attı. İZMEV altı ayda İzmir sınırlarında yer alan tüm mezarlıklarda aynı standarttın oluşmasıyla mezarlıkların kalitelerini yükseltmeyi hedefliyor.


Amaçları İzmir il genelindeki tüm mezarlıkları modern bir yapıya ulaştırmak ve yakınlarını kaybedenlerin acısına ortak olmak olan İZMEV hazırladıkları projelerini kamuoyuyla paylaştı. Mezarlıkları ziyaret gelen vatandaşlarla da projelerini paylaşan vakıf yetkililerine, her kesimden büyük destek geldi. Projelerin içeriği ve yapılabilirliği konusunda vatandaşlardan büyük destek gören İZMEV, projenin hayata geçmesinin ardından gelen ilk altı ayda İzmir sınırlarında yer alan tüm mezarlıklarda aynı standarttın oluşması ile altyapısı ve üst yapılarıyla mezarlıkların kalitelerini yükseltmeyi hedefliyor.


KOCAOĞLU’NDAN DESTEK İSTENECEK


Vakıf yetkileri projeyi hayata geçirmek için Kurban Bayramı’nın hemen ardından İzmir...