05 / 05 / 2024

İzmir Modda Bulvar satışları

İzmir Modda Bulvar satışları

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Modda Port'ta teslimler başladı!

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Modda Port'ta teslimler başladı...

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

İzmir Modda Bulvar'da teslimler Haziran'da!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde inşa edilen, Modda Bulvar'ın ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor. 

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Modda Bulvar projesi ne kadar kazandırdı? 

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren köklü firmalardan Ontan inşaat, 2006 yılından bu yana Yerel ve Ulusal platformlarda, özellikle Ege Bölgesi'ne birçok ödüllü proje kazandırdığını ve Modda Bulvar'la bugüne kadar yüzde 50 prim yaptığını açıkladı...

Modda Bulvar'da teslimat için geri sayım başladı!

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyette bulunan köklü firmalardan Ontan İnşaat, 2020 yılında da yatırımlarına devam edecek. Üç etaptan meydana gelen Modda Bulvar projesinin ilk etabının eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Modda Bulvar'da detaylar belli oldu! Lansmana özel 0,79 faizle!

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

İzmir Modda Bulvar satışları Haberi

İzmir Modda Bulvar satışları

Modda Bulvar projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren daire tipleri sunuluyor. Daire büyüklüklerinin 79 - 232 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede lansman dönemine özel 0,79 faiz ve 48 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Modda Bulvar projesi Ontan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 5 bloktan meydana gelen proje bin 50 konuttan oluşuyor. İzmir Bornova'da yükselen projede ilk teslimlerin 2019'da başlaması öngörülüyor. 

Teras, bahçe ve deniz manzarası seçeneklerinde dairelerin yer aldığı Modda Bulvar'da birçok sosyal alan bulunuyor. Modda Bulvar lokasyon olarak; AVM, hastane, stadyum, metro ve eğitim kurumlarına yakın bölgede yükseliyor. 

Modda Çarşı'nın yanı sıra projede kültür sanat, bilim müzesi, modern sanat müzesi ve akvaryum yer alıyor. 

Adres: Koşukavak Mah. Kamil Tunca Cad. No:90 Bornova / İzmir


Tel: 444 67 31