28 / 04 / 2024

izmir narlıdere kentsel dönüşüm

izmir narlıdere kentsel dönüşüm

İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi nedeniyle Narlıdere Belediye Başkanı  Ali Engin eleştirilerin hedefinde yer aldı. 

İzmir Narlıdere’deki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan İnönü, Çatalkaya, Atatürk ve Narlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar planlara itiraz edeceklerini belirtti.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm 2017’de başlıyor!

Dr. Behçet Uz Planlı Şehirleşmeye Katkı Üstün Hizmet Ödülü, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a verildi.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşümle modernleşecek!

İzmir'in Narlıdere Belediye Başkanı CHP'li Abdül Batur, “Kentsel dönüşüm ile hem ilçeyi modern ve gecekondusuz bir görünüme kavuşturacağız hem de vatandaşlarımızın sosyal hayatını değiştireceğiz” diyor

İzmir Narlıdere 2. İnönü Mahallesi dönüşüm bekliyor!

İzmir’in en güzel körfez manzarasına sahip mahallelerden biri olan Narlıdere’deki 2. İnönü Mahallesi’nde, çoğunluğu Doğu kökenli yaklaşık 10 bin kişi yaşıyor. Mahalle, lüks sitelerin yanı sıra gecekonduları da barındırıyor

İzmir Narlıdere, kentsel dönüşümde örnek olacak!

Narlıdere'nin 1999'da başlayan kent yenileme ve kentsel dönüşüm yolculuğu, son durağına geldi. 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya mahallelerinin dönüşümü için gün sayan Narlıdere, seçimler sonrası başlayacak olan imar planlarına odaklandı.

Ekonomi öğrencileri Narlıdere için tasarım yapacak!

Narlıdere'ye, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. ilçenin en işlek caddelerinden olan Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak.

Narlıdere'nin Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak!

Narlıdere'ye, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. İlçenin en işlek caddeleri arasında yer alan Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak.

İzmir Narlıdere'yi Ekonomi Üniversitesi güzelleştirecek!

İzmir'in Narlıdere ilçesine, Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. Güngören Caddesi yeniden tasarlanacak, yaya ve araç trafiği düzenlenecek, dükkanlar modern bir yapıya kavuşacak.

Murat Karayalçın Narlıdere'de kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Kentsel dönüşüm konulu bir toplantıya katılmak için İzmir Narlıdere'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u makamında ziyaret etti.

Narlıdere'nin riskli alanları Bakanlık tarafından onaylandı!

İzmir Narlıdere Belediyesi'nin Atatürk, 2. inönü, Çatalkaya ve Narlı Mahallelerini kapsayan 43 hektarlık kentsel dönüşüm bölgesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan olarak onaylandı...

İzmir Narlıdere'de 4 mahalle riskli ilan edildi!

İzmir Narlıdere ilçesi sınırlarında yer alan 2. İnönü, Atatürk, Çatalkaya ve Narlı mahallelerinin yeniden dönüştürülmesine karar verildi...

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm projesine dava açıldı!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesinden memnun olmayan vatandaşlar dava açtı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

izmir narlıdere kentsel dönüşüm Haberi

izmir narlıdere kentsel dönüşüm

İzmir'de Çatalkaya Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Zeynal Kolçak, ve beraberindeki birkaç üy Narlıdere Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında halkın mağdur edilmemesi için Narlıdere Mahalleler Birliği çatısı altında mücadelelerini devam ediyor. 

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; Çatalkaya Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Zeynel Kolçak. ,"2013'te Narlıdere Belediyesi kentsel dönüşümde için yetkilendirildi. 2019'a kadar Abdül Batur, şimdi ise Ali Engin süreci yönetiyor. Bu süreci en iyi şekilde yönetebilmek için kentsel dönüşüm çalışmalarının yürütüldüğü Narlı, Çatalkaya, 2. İnönü ve Atatürk Mahallelerinde 4 kooperatif, 2 komite ve 1 dernek olmak üzere 7 grup kurduk. Hep birlikte yürüttüğümüz bir mücadele var. Bu mahallelerde 40 ile 60 yıl arası yaşayan insanların 6306 sayılı yasaya göre hakları var. Düzenlenen toplantılarda Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'e, 'Bu...