05 / 05 / 2024

izmir Narova ödeme planı

izmir Narova ödeme planı

İzmir Narova 2. Etap satılık daire fiyatları 168 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.100 adet daireden meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

İzmir'de depremden etkilenenlere 60 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada İzmir'deki depremden sonra 2 haftalık süreçte depremde etkilenenlere 60 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldığını açıkladı.

İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı...

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Evora İzmir ödeme kampanyası!

Evora İzmir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10+yüzde 10 indirime ek olarak 72 ay 0,98 vade farkıyla ödemeler yapılıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilen projede büyük metrekareli daireler ön satışa sunuluyor. 

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı!

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 297 bin TL'den başlıyor...

Evora İzmir ödeme koşulları!

Evora İzmir ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  İzmir Alsancak Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Teknik Yapı ile Halk GYO tarafından yükseliyor. 

Evora İzmir ödeme planı 2018!

Evora İzmir ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek proje Teknik Yapı Halk GYO imzasını taşıyor.

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018!

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede toplam 707 konut ve ticari alan bulunuyor. 

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi...

Dap İzmir ödeme planı!

Dap İzmir ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılan proje 30 ve 31 katlı 2 blok halinde tasarlandı. 

Dap İzmir Bornova ödeme seçenekleri 2018!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir Evleri'nde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor..

Bornova DAP İzmir'de büyük fırsat! Senetle ödeme kampanyası uzadı!

DAP İzmir Bornova projesinde lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Projede senetle ödeme kampanyası 19 Aralık'a kadar uzadı.

izmir Narova ödeme planı Haberi

izmir Narova ödeme planı

Yapıtek imzası ile inşa edilen Narova 2. Etap daire teslimlerinin 2017 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. Proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor.


Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Narova 2. Etap satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 1.100 adet konuttan oluşuyor.


Bornova Narova 2. Etap projesi 80 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlk etap satışları kısa sürede sona eren proje 9 etap halinde yükseliyor.


Narova 2. Etap Evleri'nde  seyir terası, yürüyüş ve bisiklet alanları, oyun odaları, açık kapalı havuzlar ve çocuk havuzları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


İzmir Narova 2. Etap satılık daire fiyatları 1+1 daire fiyatları 168 bin TL ile 210...