30 / 04 / 2024

İzmir Nene Hatun Meslek Lisesi

İzmir Nene Hatun Meslek Lisesi

Avcı, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaptırılan 32 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını yaptı. Avcı, İzmir'in de bu süreçte eğitim altyapısı bakımından hızla geliştiğini ve hızla gelişmeye de devam ettiğini dile getirdi.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Üsküdar Hacı Hesna Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hacı Hesna Hatun Mahallesi, 1340 ada, 40 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Mart 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Arnavutköy Nene Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Nene Hatun Mahallesi, 611 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Sivas Divriği Hüma Hatun Arastası'ndaki 12 dükkan kiraya verilecek!

Sivas Divriği'deki Hüma Hatun Arastası'nda yer alan 12 adet dükkan 3 yıl süreyle kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Pendik Amine Hatun Külliyesi hizmete girdi!

Pendik Amine Hatun Külliyesi'nin açılışı TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İzmir Nene Hatun Meslek Lisesi Haberi

İzmir Nene Hatun Meslek Lisesi

Milli Eğitim Bakanı Avcı, İzmir'de

- Avcı, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaptırılan 32 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını yaptı

- "12 yıldan beri bütçedeki en büyük pay Milli Eğitime ayrılıyor ve nerede bir toplu açılış olsa buradaki en büyük pay da milli eğitim kurumlarımızın, okullarımızın, pansiyonlarımızın açılışı oluyor"



 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, son 12 yılda bütçeden en büyük payın Milli Eğitim Bakanlığı'na ayrıldığını ve bu sayede eğitim altyapısı anlamında büyük ilerleme kaydedildiğini bildirdi.


Avcı, Karabağlar ilçesinde yaptırılan 32 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışında, Milli Eğitim Bakanı olarak hemen her gün çeşitli programlara katıldığını bu programlar içinde en fazla okul açılışlarında mutluluk duyduğunu ifade etti.


Milli Eğitim Bakanlığı'nın son 12 yılda Türkiye Cumhuriyeti bütçesinden en fazla pay...