04 / 05 / 2024

İzmir Otogarı doluluk oranı

İzmir Otogarı doluluk oranı

İzmir Otogarı 'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen bazı vatandaşlar memleketlerini ziyarete giderken, bazıları da yazlık bölgelere yolculuk etmeyi tercih ediyor, otogarda doluluk yüzde 100'e yaklaştı

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu'nun ihalesi yakında!

AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkapınar-Otogar arasında 2,3 katrilyon maliyetle bir metro hattı yapmak için çalışmalara başladık. İnşallah yakında bu projenin ihalesine de çıkacağız" dedi...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu başka bahara kaldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilmesi planlanan Halkapınar-Otogar Metrosu'nun yapım işinden çekildi. 531 milyon liraya mal olması planlanan projenin inşaatına başlanamıyor.

İzmir Otogar-Halkapınar metrosunu Bakanlık yapacak!

İzmir Otogar-Halkapınar Raylı Sistem Hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak..

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

İzmir Ödemiş'te yeni otogar 18 Ocak 2016'da faaliyete başlayacak!

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 2014 yılında açılışı yapılan ancak bazı nedenlerle hizmete alınamayan yeni otogarın 18 Ocak Ocak 2016 itibariyle faaliyete başlayacağı öğrenildi.

Barajlardaki doluluk oranı geçen seneye göre arttı!

İçme suyu barajlarında, İstanbul'da yüzde 87,8, Ankara'da yüzde 39,6, İzmir'de yüzde 89,7 ve Bursa'da yüzde 93,6 doluluk oranına ulaşıldı.

İstanbul baraj doluluk oranları 12 Mayıs 2015!

İçme suyu barajlarında, İstanbul'da yüzde 94,9, Ankara'da yüzde 36,5, İzmir'de yüzde 91 ve Bursa'da yüzde 98,5 doluluk oranı ulaşıldı.

Tahtalı Barajı doluluk oranı yüzde 94.94'e ulaştı!

İzmir'in içme suyunun önemli bölümünü karşılayan Tahtalı Barajı'nda kurulduğundan bugüne kadar en yüksek su seviyesine ulaşıldı. Aktif doluluk oranı 10 Nisan'da yüzde 94.94 olan barajda, hiç yağmur yağmasa bile 3 yıl yetecek su toplandı.

İzmir baraj doluluk oranları 13 Nisan 2015 son durum!

En yağışlı kış mevsimlerinden birini geride bırakmaya hazırlanan İzmir'de barajlardaki doluluk seviyeleri de rekor yaptı. Son 3 aydaki yağışlarla birlikte barajların doluluk ortalaması yüzde 90,49 oldu...

İzmir barajlarının doluluk oranı ne kadar?

İzmir’de Ocak ve Şubat'taki yağışlar barajları doldurdu. Beş barajda 86 milyon 407 metreküp su birikti. Tahtalı Barajı’nda aktif doluluk oranı yüzde 67,50 seviyesine ulaştı.

İzmir'de baraj doluluk oranları yüzde 52,8'e ulaştı!

Bu ay, 24 Aralık itibarıyla içme suyu amaçlı barajlarda İstanbul'da yüzde 54,6, Ankara'da yüzde 18,4, İzmir'de yüzde 52,8 ve Bursa'da yüzde 65,6 doluluk oranı gözlendi.

İzmir Otogarı doluluk oranı Haberi

İzmir Otogarı doluluk oranı


İzmir Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen bazı vatandaşlar memleketlerini ziyarete giderken, bazıları da yazlık bölgelere yolculuk etmeyi tercih ediyor. Otobüs firmaları yetkilileri bu durumdan memnun olduklarını fakat otobüsle yolculuk oranının her sene daha da düştüğünü belirtti. 

İZOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Cenk Dolunay, "Tatil süresinin uzun olması sebebi ile vatandaşlarımızın otobüs taşımacılığına yoğun ilgisi bulunmaktadır. Bu ilgiyle doğru orantılı olarak bayrama az bir süre kala doluluk oranı yüzde 100'e yaklaşmış durumda. Bayram döneminde İZOTAŞ'tan günde ortalama 3 binin üzerinde aracın giriş-çıkış yapmasını beklemekteyiz. Bunun yanı sıra günde 150 bin yolcumuz terminal tesislerimizde ağırlanmaktadır" diye konuştu. 

Dönüşlerin başlayacağı 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde de aynı oranda yoğunluk olmasını tahmin ettiklerini belirten Dolunay, "Vatandaşlarımızın bu yoğunluktan etkilenmemesi için ek seferlerle açılacak....