19 / 05 / 2024

İzmir Özdere Orta Mahallesinde sorunlu yollar yenilendi

İzmir Özdere Orta Mahallesinde sorunlu yollar yenilendi

Menderes Belediyesi tarafından Özdere Orta Mahalle'de ki sorunlu yollar yenilendi. Yenileme kapsamında 3 kilometrelik yolda yama ve sıcak asfalt çalışması yapıldı.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

İzmir Özdere'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, Özdere'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Özdere'de satılık arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Özdere'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

İzmir'deki orta hasarlı binalara performans analizi yapılmalı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında yaklaşık 6 bin civarındaki orta hasarlı binaya yeterli destek verilmedi. Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman, yaşam hakkının her şeyden önemli olduğunu belirtti.

İzmir depreminden sonra orta hasarlı denen binaya yeni rapor: Az hasarlı, oturulabilir!

İzmir depremi ardından Bayraklı ilçesinde 2 blok “orta hasarlı” olarak belirlendi. Depremzedelere taşınma yardımı yapıldı. 5 ay sonra verilen “Az hasarlı/oturulabilir” raporundan sonra ise AFAD, nakdi yardım ödenenlerden paraları iade etmesini istedi...

İstanbul depremi: 48 bina ağır, 150 bin bina orta hasar görecek!

İzmir depreminin yıkıcı etkisinden sonra dikkatler yeniden İstanbul’a çevrildi. İstanbul’da olası 7 ve üzeri şiddette bir depremde hasarın ne olacağı sürekli tartışılan konulardan. 48 bin binanın çok ağır veya ağır, yaklaşık 150 bin binanın ise orta seviyede hasar göreceği öngörülüyor...

Az ve orta hasarlı binalara Dünya Bankası çözümü! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, orta hasar gören yapılar için Dünya Bankası ile anlaşma yapılıp çözüm sunulacağını belirtti. 

Hafif ve orta hasarlı binalar için ne yapılmalı?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve inşaat mühendisi Şeref Alpago deprem sonrasında 'hafif' ve 'orta' hasarlı binalara nasıl uygulama yapılacağı hakkında bilgilerini paylaştı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

İzmir'de evleri orta hasarlı ailelere 5 bin TL yardım yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde evlerinde orta hasar bulunan ailelere 5 bin TL yardım yapılması gündeme geldi. 

Orta hasarlı binalarımıza güçlendirme yapılarak girilebilir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki depremde orta hasarlı olduğu belirlenen binalara güçlendirme yapılarak girilebileceğini belirtti.

İzmir Özdere Orta Mahallesinde sorunlu yollar yenilendi Haberi

İzmir Özdere Orta Mahallesinde sorunlu yollar yenilendi

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların isteği üzerine Özdere Orta Mahalle'de 6159 sokak ve Doktor Enver Bozyakalı Sokağı'nda düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. 3 kilometrelik yolda gerçekleşen çalışma ile sorunlu yollar tarih oldu. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçe genelindeki yol çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi. 


Sabah...