03 / 05 / 2024

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort ne zaman açılacak

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort ne zaman açılacak

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Palm Selection Antalya projesinde 2+1 ve 4+2 dubleks konutlar yer alıyor. Peki Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Palm Selection'da konut teslimleri ne zaman? İşte merak edilenler...

Palm Selection 15 ay sıfır vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Palm Selection Antalya'da konut satışları başladı. Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde hayata geçiriliyor. Peki Palm Selection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Akbank müşterileri yaşadı! Axess ve Wings kredi kartı sahiplerine özel 4 bin 200 TL fırsatı!

Akbank, Axess ve Wings kredi kartı müşterilerine birbirinden cazip kampanyalar hazırladı. Banka, ocak ayı içerisinde eğitim, market, giyim ve elektronik sektöründe yapılacak harcamalara indirim ve taksit seçeneklerinin yanı sıra 4 bin lirayı aşan chip-para fırsatı da sunuyor.

Wings Ankara projesinde tapu sahiplerine mahkeme şoku!

Mahkeme Ankara'da THK Üniversitesi arazi üzerinde inşa edilen Wings Ankara projesinde 242 ev ve iş yeri sahibinin tapuları sahiplerinden alınarak THK'ya geçirildi.

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünlü tarafından kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Savaş ülkeleri istemediği bir yere sürüklüyor! Yeniden palm yağına dönüş başladı

Rusya-Ukrayna savaşının devam ediyor olması tüm dünyada gıda krizinin yaşanmasına neden olurken, üreticiler hiç istemese de yeniden palm yağına yönelmek zorunda kalıyor. 

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Davut Koçak ve  Ömer Görmez tarafından kuruldu.

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaryan  ve Payam Rojatı Bavılolyaeı tarafından kuruldu.

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort ne zaman açılacak Haberi

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort ne zaman açılacak

İzmir'in Selçuk İlçesi Pamucak Sahili'ndeki Palm Wings Ephesus Beach Resort, renkli bir etkinlikle turizmin hizmetine girdi. Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak, bir yıllık sürede tepeden tırnağa yenilediği 456 oda 912 yataklı Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı. Kuşadası, Selçuk, Didim ve Aydın'dan konukların katıldığı Hande Yener konserli açılışa, otelin ilk yabancı konukları da ilgi gösterdi. Havuz başında dans grubu ile sahne alan Hande Yener, birbirinden güzel ve hareketli parçalarıyla hayranlarını ve davetlileri coşturdu. 


Peninsula Grubu'nun konaklama markası Palm Wings ismiyle açılan Palm Wings Ephesus Beach Resort'u tamamen yenilediklerini söyleyen, Peninsula Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, "Konaklama sektöründe yatak sayımız 5 bin 500'ü aştı. Palm Wings Ephesus Beach Resort'u yaklaşık bir yıllık hummalı çalışma...