07 / 05 / 2024

İzmir Park ilk ziyaretçilerini ağırladı

İzmir Park ilk ziyaretçilerini ağırladı

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.

Hyatt Regency, İzmir'deki ilk otelini açıyor!

Hyatt markasının Türkiye’deki yedinci, İzmir’deki ilk oteli Hyatt Regency, İzmir İstinyePark AVM'de açılıyor.

Tavuk Dünyası’ndan İzmir’e 12'nci restoran yatırımı!

İzmir’deki ilk şubesini 2012 yılında açan Tavuk Dünyası, 12'nci restoranını açtı.

İzmir'de gayrimenkul son 3 yılda yüzde 38 kazandırdı!

Gayrimenkul için Strateji Platformu İzmir şubesinin ilk yuvarlak masa toplantısı “İzmir’de Gayrimenkul Yatırım Alternatifleri” konu başlığı altında İzmir Four Points By Sheraton’da gerçekleşti. 

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

İstanbul’dan göç edenler Ege Bölgesi’ne yerleşiyor!

İstanbul’dan göç edenlerin sayısında son dönemde artış gösterdi. En çok tercih edilen bölgelerin başında ise Ege geliyor. İstanbulluların göç ettiği lokasyonların arasında Marmaris, Bodrum ve İzmir Karaburun ilk sıralarda bulunuyor.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

EPA Emlak Pazarlama İzmir’deki ilk ofisini açtı!

30 yıllık tecrübeyle kurulan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. İzmir’deki ilk ofisini törenle açtı. EPA Başkanı Taylan da, kentin en güzel noktalarından birinde konumlanan ofiste birbirinden tecrübeli insanların bir araya geldiğini kaydetti.

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

İzmir Park ilk ziyaretçilerini ağırladı Haberi

İzmir Park ilk ziyaretçilerini ağırladı

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi. Akıllı ve mutlu alışverişin yanı sıra misafirleri için renkli yaşam alanları da sunacak olan İzmir Park’ta 70’in üstünde marka arasında giyim, deri, aksesuar ağırlıklı büyük ve orta boy mağazalar; süpermarket, sinema, oyun ve sağlıklı yaşam merkezleri, kafe ve restoranlar yer alıyor.



RENGARENK AÇILIŞ

İzmir Park, ziyaretçilerine kapılarını birbirinden özel sürprizlerle açtı. Açılışta efsanevi Uçan Hollandalı Gemisi dünya turnesi kapsamında İzmir Park’a geldi. Dünyaca ünlü korsan gemisi alışveriş merkezinde çocukları macera dolu bir yolculuğa çıkardı. Clown Art Sirk Korteji’nin gösterileri ile İzmir Park’da eğlence ve coşku doruğa çıktı. Savranoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savranoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri...