02 / 05 / 2024

izmir Pasaport Yat Limanı ne zaman bitecek

izmir Pasaport Yat Limanı ne zaman bitecek

İzmir 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından geçen yıl reddedilen Pasaport Yat Limanı Projesi için yeni proje hazırlandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı son şeklini verdiği projeyi ilgili kurumlara önümüzdeki günlerde gönderecek.

Bakan Uraloğlu'ndan İzmir'e yatırım raporu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de AK Parti iktidarları zamanında 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptıklarını ve İzmir'in ihtiyaçlarını iyi bildiklerini kaydetti.

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'deki yatık binalarda ilk yıkım başladı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı'da 'yatık binalar' olarak bilinen ve İzmir Valiliği'nin kararıyla boşaltılan 13 apartmandan ilkinin yıkımına bugün başlandı...

İzmir'de yatık binayla ilgili tahliye kararı alındı!

İzmir Bayraklı'da yatık konumdaki 22 daireli binanın tahliyesine karar verildi ve dün itibari ile tahliye işlemleri başladı...

İzmir yeni yatırımlarla yükseliyor!

Folkart Yönetim Kumlu Başkam Mesut Sancak, son 5 yılda İzmir’de gayrimenkul yatırımı yapanların yüksek gelir elde ettiklerini ve tüm verilerin bu ivmenin hızlanarak süreceğini işaret ettiğini söyledi...

İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı!

Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, son yıllarda İstanbul ve diğer büyük şehirlerden ciddi bir göç alan İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

İzmir'e yatırım yapmak isteyen acele etsin!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, İzmir gayrimenkul sektörünü kaleme aldı. 

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

İzmir'in yatırım potansiyeli artacak!

İzka İnşaat İş Geliştirme Koordinatörü Merve Kaya, “Günümüzde kentlerin dönüşüm faaliyetleri ağırlıklı olarak bina bazında yapılıyor. Bütüncül anlayışla yapılan dönüşümün daha fazla yapılması gerekiyor” diye açıklamalar yaptı.

İzmir Karaburun yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbullu girişimcilerin gözdesi haline gelen Çeşme, Urla, Seferihisar, Karaburun ve Güzelbahçe'de metrekare fiyatları 20 bin TL'ye kadar çıktı.

Fitch, İzmir'in 'yatırım yapılabilir' notunu yükseltti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Fitch Ratings'in mayıs ayı raporunda, İzmir Büyükşehir Belediyesinin "AA+" olan kredi notunu, yatırım yapılabilir seviyesinin en üst basamağı olan "AAA"ya yükselttiği belirtildi.

Elzem Sül: İzmir'e yatırımcılar girmeye cesaret edemiyor!

Folkart Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Elzem Sül, Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında, İzmir konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

izmir Pasaport Yat Limanı ne zaman bitecek Haberi

izmir Pasaport Yat Limanı ne zaman bitecek


İzmir 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından geçen yıl reddedilen Pasaport Yat Limanı Projesi için yeni proje hazırlandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı son şeklini verdiği projeyi ilgili kurumlara önümüzdeki günlerde gönderecek. Yeni projede yatlar hem kıyıya hem tarihi dalgakırana bağlanacak. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Kurum görüşleri alındıktan sonra yat limanı 21 yıllığına ihaleye çıkarılacak" dedi.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın geçen yıl ihaleye çıkardığı ancak İzmir 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Korumu Kurulu tarafından reddedilen Pasaport Yat Limanı Projesi yeniden gündeme geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kıyı düzenlemesi ile İzmir Ticaret Odası'nın Dalgakıran Projesi arasında yer alan Pasaport Yat Limanı için yeni bir düzenleme yapıldı. Yeni projede yatlar hem kıyıya hem tarihi dalgakırana bağlanarak yoğunluk azaltılacak.


İzmir...