16 / 05 / 2024

izmir regus ofis

izmir regus ofis

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gazianptep’in ardından Bursa’yı da A’dan Z’ye hizmet veren hazır ofislerle tanıştırdı.

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 karlı!

Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45 bin TL’ye kadar avantaj sağladığını söylüyor...

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 tasarruf ediyor!

Hazır ofis üreticisi olan Regus'un Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti. Özgönül,hazır ofis kiralayanların yüzde 40 kazanç elde ettiğini söyledi.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Regus yeni ofisini Maslak'ta açtı!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Regus’un yeni çalışma alanını Maslak'ta açtı.  Regus’un yeni çalışma alanı, metro ve toplu ulaşım araçlarının hemen yanında bulunuyor.

Regus hız kesmeden büyüyor!

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de yeni yatırımlarla devam ettiriyor.Regus, 2018’de Türkiye’de dört yeni ofis açmak için hazırlıklara başladı..

2017'de ofis kiraları en çok İzmir'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. 2017 genel değerlendirmesinde ise en güçlü fiyat artış trendi İzmir'de yaşandı.  

İzmir Metrofis Yücesoy ofis fiyatları!

İzmir Metrofis Yücesoy ofis fiyatları 284 bin TL'den başlıyor. Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de ofis kiraları arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 Üçüncü Çeyrek Sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre; İstanbul geneli ofis kira değerlerinde yüzde 0.30 artış, Ankara MİA'daki üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.53 artış, İzmir’de de üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.69 artış oldu.

Mistral İzmir'in ofis kulesinin yapı izin belgesi alındı!

Mistral GYO projesi olan Mistral İzmir projesinin ofis kulesine ait yapı kullanma izin belgesi alındı.

İdeal Ofis İzmir fiyat tablosu!

Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak. Projede fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

İdeal Ofis Yücesoy İzmir fiyat listesi!

İdeal Ofis projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Projede ofis teslimleri 2018 yılının sonunda gerçekleşecek...

izmir regus ofis Haberi

izmir regus ofis

Regus, dünya çapındaki ofislerinde yer alan Business lounglarını da üyelik sistemine dahil eden Regus, ofis ve sanal ofis müşterilerine geçerli olabilen ‘Regus Businessworld Card’ uygulaması ile dünyanın 106 ülkesindeki 2500 lokasyondaki ofislerden yararlanma şansı sunuyor. Türkiye pazarında 16 yıldan bu yana faaliyet gösteren ve 21 İş Merkezi bulunan Regus, önümüzdeki dönemde de Türkiye'nin diğer bölgelerinde de yeni ofisler açmayı planlıyor.


Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, Dünyada hazır ofis sisteminin yaratıcısı olan REGUS, Türkiye’de 21 merkezdeki hazır ofislerine sanayisi ve iş yaşamı hızla gelişen Bursa’daki ofisleri ile kentin iş yaşamına dünya standartlarındaki teknoloji ve konforu bir arada sunarak damga vurduğunu söyledi.

Ticaret ve sanayisi ülke genelinde önemli bir yer tutan Bursa’nın her türlü lüks ve teknolojik altyapının sunulduğu ofislerle tanıştığını belirten...