18 / 05 / 2024

İzmir sahil bulvarı meydan

İzmir sahil bulvarı meydan

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile inşa edilen Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası olan Büyükyalı Bulvar'ı ilk kez 101 İstanbul Lezzeti Festivali'nde İstanbullular ile buluşturdu. 

Modda Bulvar'da detaylar belli oldu! Lansmana özel 0,79 faizle!

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

Modda Bulvar projesi tanıtıldı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilecek olan Modda Bulvar projesi tanıtıldı. 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak bin 50 konutluk projenin tanıtım kokteyli iş dünyasını bir araya getirdi. 

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

İzmir'e Modda Bulvar projesi geliyor!

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Nefes Bulvar Yunusoğlu İnşaat fiyatları!

Nefes Bulvar projesi İzmir Güzelbahçe'de Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Nefes Bulvar Yunusoğlu Evleri fiyat!

İzmir Güzelbahçe'de Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Nefes Bulvar projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Nefes Bulvar Güzelbahçe Evleri fiyatları!

Nefes Bulvar Evleri, Yunusoğlu İnşaat tarafından İzmir Güzelbahçe'de hayata geçirildi. 250 adet daireye yer verilen projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

İzmir sahil bulvarı meydan Haberi

İzmir sahil bulvarı meydan


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor. Alt geçidin üzerinde ise Konak Meydanı’ndan sonra kentlilerin kesintisiz olarak denize ulaşabileceği, içerisinde dinlenme, çocuk oyun alanlarının olduğu, farklı tasarım ve peyzajıyla dikkat çekecek “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı” düzenlemesi çalışmaları da başladı. Yoğun yapılaşmanın ve trafiğin bulunduğu alan, İzmirDeniz projesi kapsamında yapılan düzenlemeyle İzmirliler’in denizle bütünleşeceği, kent içinde nefes alacağı bir alana dönüştürülecek. Alt geçidin üstünde 42 bin metrekarelik alanda oluşturulacak yeni kent meydanı, İzmirlileri 1200 metrekarelik sahil şeridi ile buluşturacak.  Ayrıca yeni düzenleme sayesinde Mithatpaşa Parkı’nın kara tarafında kalan tarihi doku da daha görünür ve algılanır hale gelecek. Meydanda, birlik ve beraberliği, İzmirliler’in...