29 / 04 / 2024

İzmir sanayi arsası satılık

İzmir sanayi arsası satılık

İzmir İli Kemalpaşa İlçesinde yer alan 2.667,00 metrekarelik yüzölçümüne sahip sanayi arsası 26 Eylül 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkıyor..

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

O ilde 12 taksitle 9 adet arsa satılıyor! Yatırımcılara büyük fırsat! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan 9 adet sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

İdealist GYO İzmir Aliağa arsasının değeri ne kadar?

İdealist GYO'nun İzmir Aliağa arsası için 16 milyon 500 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 19 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. 

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir sanayi arsası satılık Haberi

İzmir sanayi arsası satılık

İzmir İli Kemalpaşa İlçesinde yer alan 2.667,00 metrekare yüzölçüne sahip saanayi arsası 1 milyon 383 bin 90 TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan arsa, İzmir-Ankara devlet yoluna cepheli 2 köşeyi yola komşudur. 


Çevresinde sanayi yapılaşmanın bulunduğu sanayi arsasının üzerinde fabrika binası, idari bölümler ve sundurmalar bulunuyor. Suyu ve elektriği olan arsa belediyenin tüm hizmetlerinden yararlanıyor.


Düzgün bir topoğrafik yapıya sahip olan arsanın ilk satışı 26 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:10 arasında yapılacak..


T.C KEMALPAŞA İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: İzmir İli Kemalpaşa ilçesinde yer alan 2.667,00 metrekare miktarlı sanayi arsası niteliğindeki taşınmazın tamamı 1.383.090 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti:  1.383.090 TL


Yüzölçümü: 2.667 m2 arsanın 1695/2668 hissesi satışa konudur.


İmar Durumu:...