28 / 04 / 2024

izmir selçuk arıtma tesisi

izmir selçuk arıtma tesisi

Selçuk Belediyesi tarafından Pamucak sahilinde, özellikle oteller bölgesinin en önemli sorunları içinde yer alan arıtma tesisi yapımı için yer seçim çalışması tamamlandı.

Dolar 42 TL'ye çıkacak! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar tahmini!

Yıl sonu dolar beklentisi dudak uçuklattı! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer  resmen açıkladı. Bu rakama gelirse fiyatlar uçar... İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Döviz kurları, ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Euro rekor denemelerine devam ederken doların ne olacağı merak ediliyor.  Dolar Kahini Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesi için kura heyecanı başladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları...

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer doların ne zaman patlayacağını açıkladı! Türkiye'den herkes kaçar

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin yeni bir proje içine girebileceğini söyleyip, dolar için yıl sonu tahminini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ İzmir Selçuk konut belirleme kuraları çekildi!

TOKİ İzmir Selçuk projesinde konut belirleme kuraları bugün çekildi. TOKİ İzmir Selçuk projesi kapsamında 1.384 konut sahibini buldu. 

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 konut! 

TOKİ'nin İzmir Selçuk'ta inşasına devam ettiği 620 konutluk projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, söz konusu çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 209 yeni konut!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 2.Etap 620 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Anaokulu, 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

izmir selçuk arıtma tesisi Haberi

izmir selçuk arıtma tesisi

Selçuk Belediyesi tarafından Pamucak sahilinde, özellikle oteller bölgesinin en önemli sorunları içinde yer alan arıtma tesisi yapımı için yer seçim çalışması tamamlandı.  Bölgenin tahsis edilmesi sonrası gerekli bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlanacağı ifade edildi. 


Posta...