27 / 07 / 2024

izmir semt merkezi

izmir semt merkezi

Yeni hizmete giren iki semt merkezi ile sayının 27 'ye ulaştığını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, " Bugün semt merkezi bulunmayan mahallelerimizdeki merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz." dedi

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündeminde!

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'deki geçici barınma merkezi depremzedeleri ağırlamaya başladı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, afetzedeleri ağırlamaya başladı.

İzmir'deki geçici konaklama merkezi ilk depremzedeleri yarın ağırlayacak!

İzmir'de 30 Ekim'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, yarından itibaren depremzedeleri ağırlayacak. 

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

İzmir Dünya Ticaret Merkezi için arsa tartışması!

İzmir'de yapılması planlanan Dünya Ticaret Merkezi projesinin inşaatına başlanamaması büyük tartışmalara neden oldu.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

İzmir'in merkezi gayrimenkul sektörüyle değişiyor!

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

İzmir Kemeraltı-Agora-Kadifekale çekim merkezi olacak!

Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu, sivil toplum ve özel sektörden toplam 123 ortağa sahip olan Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş., 252 hektarlık Kemeraltı-Agora-Kadifekale bölgesinin "çekim merkezi" haline getirilmesi için çalışmalara başladı.

izmir semt merkezi Haberi

izmir semt merkezi


Bayraklı Belediyesi 23 mahallesine birden semt merkezi açarak, bir ilki daha gerçekleştirdi. Osmangazi ve Postacılar semt merkezlerinin açılışında konuşan Başkan Hasan Karabağ, "Şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım gibi müracaatlar alınacak. 12 kişi bir araya geldiğinde kurs açacağız. Semt merkezlerinin belediye şubesi gibi düşünün ve sahip çıkın" dedi. 

Osmangazi ve Postacılar semt merkezilerinin açılışları kalabalık vatandaş topluluğu önünde gerçekleşti. Yeni hizmete giren iki semt merkezi ile sayının 27'ye ulaştığını kaydeden Başkan Karabağ, "Bugün semt merkezi bulunmayan mahallelerimizdeki merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Semt Merkezi'ni diğerlerinden ayıran bir özellik daha var. Burada yapılacak düzenleme ile nikah da kıyılabilecek" dedi.


Anında kurs açacağız

Postacılar Semt Merkezi açılışında konuşan Başkan Karabağ, "Diğer semt merkezlerinde olduğu gibi burada da şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım...