13 / 05 / 2024

izmir seyir teraslı otopark

izmir seyir teraslı otopark

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da hayata geçirdiği 8 katlı otopark Eylül'de hizmete açılacak.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Mahal Bomonti İzmir ofislerde erken teslim fırsatı!

Farklı seçeneklerde balkonlu ve teraslı aynı zamanda teknolojik donanımlı Mahall Bomonti ofislerinde erken teslim ve yüzde 18 KDV firmadan fırsatı sunuluyor. 

Gayrimenkulde öncelik bahçe, balkon ve teraslı evlerin oldu!

Koronavirüsle beraber özellikle karantina günlerinde, açık hava insanların öncelikli ihtiyaçları durumuna geldi. Gayrimenkul alacakların da ilk tercihleri ise bahçe, balkon veya teraslı konutlar oldu

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

Dolar kuru gelecek 3 yılda nasıl bir seyir izleyecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Dolar kuru gelecek 3 yılda nasıl bir seyir izleyecek?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 9 maddelik analizi..

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Küresel piyasalar Fed sonrasında karışık bir seyir izliyor!

ABD Merkez Bankasının beklentiler doğrultusunda politika faizini 25 baz puan düşürmesinin ardından piyasalarda karışık bir seyir izleniyor.

Konya'da 2.9 milyon TL'ye satılık teraslı restoran!

Konya İli Meram Belediyesi, Büyükkovanağzı mahallesinde yer alan teraslı restoranı 2 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

izmir seyir teraslı otopark Haberi

izmir seyir teraslı otopark

 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırım ve projelerini yakından izleyen Başkan Aziz Kocaoğlu’nun bu seferki durağı Hatay oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgede önemli bir ihtiyaca yanıt verecek 8 katlı otoparkın yapım çalışmalarını yerinde denetleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı'ndan sonra Hatay’ın bu ikinci otoparkını da Eylül ayında hazır hale getireceklerini belirtti.


Uşakizade Muammer Bey Sokağı’nda 15 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden 429 araçlık otoparkın bina içerisindeki sıva ve boya işleri, yer kaplama betonları, dış cephe kaplama montaj işleri, elektrik ve mekanik imalatları da tamamlandı. Tavan yüksekliği ortalama 4 metre olan otoparkta; seyir terasının oturma yerlerinin kaplamaları, havut mekanik işleri ve gölge elemanlarının montajı ile bina dışı yan merpenleri yapımı ise sürüyor.

Tarihi Asansör gibi...