05 / 05 / 2024

izmir stat gösteri

izmir stat gösteri

İzmir' de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihalesi gerçekleşti...

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

İzmir’deki gökdelenler için şok mahkeme kararı! Gökdelenler yıkılacak mı?

İzmir'de yükseklikleri ile dikkat çeken gökdelenler tartışma konusu olmaya devam ediyor. Mahkeme, bu gökdelenlerin yüksekliğini hukuka aykırı buldu.

Alize Trabzon setlerde indirim! Fiyatları görenler şok geçiriyor! İşe Elizi 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setleri içinde en görkemlisi olan Alize Trabzon setlerinde indirim fırsatı başladı. Gösterişli ve ışıltısıyla kadınların gözbebeği olan bu setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Alize Trabzon set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Alize Trabzon set fiyat listesi 15 Kasım 2022.

İzmir'de gökdelen inşaatları tam gaz!

İzmir, kamuoyunda zaman zaman yüksek binaların inşaatlarına ilişkin tartışmalarla gündeme geliyor. İzmir'de yer alan gökdelenlerin ve yeni süreçte hayata geçirilmesi planlananların listesi merak ediliyor. İşte İzmir2in gökdelenleri...

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

İzmir depremi göz göre göre geldi! 2 üniversiteden dikkat çeken rapor!

Gazi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin İzmir depremiyle ilgili raporlarında, hasar ve göçme sebepleri, yetersiz malzeme özellikleri, kolon - kiriş birleşim bölgelerindeki sorunlar, kısa kolonlar, yumuşak zayıf katlar ve yerel zemin koşullarının olumsuz etkisi olarak belirtildi. 

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Filistinlilerden İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine karşı gösteri!

Filistinliler, işgal altında olan Batı Şeria’nın kuzeyinde, İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine karşı protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

Filistinlilerden Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria Nablus kenti güneyindeki Beita beldesinde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri düzenledi...

İzmir'in gökdelenlerle imtihanı!

İzmir, son yıllarda inşaat projelerinin de gözbebeği. İzmir’de son haftalarda kamuoyu, Zorlu Konak adı verilen bu yeni projeyi hararetli biçimde tartışıyor. Proje, İzmir’in kalbi sayılabilecek Pasaport’ta yapılacak ve 42 katla İzmir’in en yüksek binalarından biri olacak...

izmir stat gösteri Haberi

izmir stat gösteri

İzmir'de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. İhalesi gerçekleşen Karşıyaka ve Göztepe statlarının inşaatı açılan davalar ve ruhsat engellemeleri yüzünden bir türlü başlatılamazken, İzmir kulüplerinin maçlarını oynayacak stat bulamaması, taraftarları isyan ettirdi. 


Bıçak kemiğe dayandı

İzmir'in 6 takımı Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor'un taraftarları, 15 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak protesto yürüyüşü yapacak. Geçen hafta, "İzmir Tribün Emekçileri" imzasıyla ortak bir bildiri yayınlayan taraftarlar, yeri neresi olursa olsun kente acilen iki stat yapılmasını, Alsancak ve Atatürk statlarının da revize edilmesini istedi. Taraftarların stat konusundaki tepkilerini başka eylemlerle de duyuracağı, bu konuda ortak program yapıldığı öğrenildi.


YENİ...