08 / 05 / 2024

izmir su konutları

izmir su konutları

Özdeker İnşaat tarafından İzmir'de inşa edilen Su Evleri'nde son konutların satışları devam ediyor

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir deprem konutlarının teslimleri tamam: 3 bin 887 adet deprem konutu afetzedelere teslim edildi!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir Seferihisar merkezli yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra, TOKİ tarafından inşa edilen 3 bin 887 adet konutun teslimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

İzmir deprem konutlarında son etapların sahipleri belli oldu!

İzmir'de 30 Ekim 2020'deki depremden sonra Bayraklı'daki rezerv alanda inşa edilen toplamda 1216 konut ve 32 iş yerinin sahipleri yapılan kura çekilişiyle belli oldu.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Deprem Konutları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bornova Eğridere'deki 34 köy evi ile birlikte İzmir depreminin ardından toplam 5 bin 74 konut ve 353 iş yeri yapma kararı aldık. Bu evleri de bir yıl içinde teslim etme sözünü verdik." dedi.

İzmir deprem konutları teslim edildi! 

İzmir'de depremzedeler için inşa edilen deprem konutları bugün gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 

İzmir deprem konutları bugün teslim ediliyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası evsiz kalan vatandaşlar yuvalarına kavuşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar dahilinde inşa edilen konutlar bugün teslim ediliyor. 

İzmir deprem konutları yarın teslim edilecek!

30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan ve hasara uğrayan evlerin yerine inşa edilen yeni konutların teslimi için geri sayımı başladı. Konutların teslimi yarın yapılacak. 

İzmir Deprem Konutları'nda 760 lira taksitle 2+1!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen depremden sonra inşaatına başlanan konut ve dükkanların fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

izmir su konutları Haberi

izmir su konutları

İzmir'de 8 bin 500 metrekarelik alan üzerinde Özdeker İnşaat imzasıyla inşa edilen Su Evleri 7 katlı 5 blok halinde hayata geçiyor. 72 konuttan meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.


Su Evleri'nde satışları devam eden;

3+1 daireler 480 bin lira ile 500 bin lira arasında, 

4+1 daireler ise 640 bin lira ile 690 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Anahtar teslimlerin hemen gerçekleştiği projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Özdeker İnşaat Su Evleri'nde; 2 oda 1 salon daireler 90 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 155 metrekare, 4 oda 1 salon daireler ise 205 metrekare alana sahip.


İzmir Su Evleri'nde; havuz, oyun parkı, fitness salonu, basketbol, otopark yer alıyor.


0232 381 78 50 

www.suevleri.com

Ceren...