29 / 04 / 2024

izmir tan mahallesi elektrik sorunu

izmir tan mahallesi elektrik sorunu

Konak'ta Tan Mahallesi 841 Sokak'ta ikamet eden mahalle sakinleri 2,5 aydır yanmayan sokak lambaları yüzünden zor günler yaşıyor. Defalarca Gediz A.Ş'yi aradıklarını belirten vatandaşlar, hiçbir yetkilinin kendileriyle ilgilenmediğini öne sürdü.

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı! İzmir'de arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı. İzmir'de satılık arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın. İşte detaylar...

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

İzmit'te depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İzmit'e bağlı Zabıtan Mahallesi’nde yer alan depreme dayanıksız binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Cİ Group'tan İzmir'e 1000 konutluk proje!

 Cİ Group, İzmir'de Yeni Bornova olarak bilinen Kazımdirik Mahallesi’nde 1000 konutluk yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

izmir tan mahallesi elektrik sorunu Haberi

izmir tan mahallesi elektrik sorunu


Konak'ta Tan Mahallesi 841 Sokak'ta ikamet eden mahalle sakinleri 2,5 aydır yanmayan sokak lambaları yüzünden zor günler yaşıyor. Defalarca Gediz A.Ş'yi aradıklarını belirten vatandaşlar, hiçbir yetkilinin kendileriyle ilgilenmediğini öne sürdü. İsmet İnönü'nün doğduğu eve 200 metre mesafede tarihle iç içe bulunan sokakta yanmayan sokak lambaları mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mehmet Yıldız (54) "Yanmayan sokak aydınlatmaları için Gediz A.Ş'ye defalarca başvuruda bulunduk. Her defasında bize ilgileneceğiz dediler. Böyle diye diye 2,5 aydır bizi oyalıyorlar. Zengin bir yerde otursaydık böyle yapmazlardı" dedi.


Yeni...