29 / 04 / 2024

izmir tanıtımları

izmir tanıtımları

İzmir, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek 19. EMITT 2015-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. Mustafa Toprak başkanlığındaki heyet EMITT 2015'e gidecek.

İzmir, İngiltere turizm fuarında tanıtıldı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığındaki turizm sektörü temsilcilerinden oluşan heyet, fuarda, Türkiye standının yanında oluşturulan İzmir standında ziyaretçilere şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe proje tanıtımları online satış ofislerinden yapılacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, gelişen şartlarda gayrimenkul sektöründe proje tanıtımlarının online satış ofislerinden yapılacağını ifade etti...

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Dap İzmir Ebru Gündeş konseri ile tanıtıldı!

DAP İzmir’de sürprizler yapmaya devam ediyor. Dün Ebru Gündeş'in konseri ile tanıtımı yapılan DAP Yapı İzmir projesi yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa sunuldu.

İstanbul'da yılbaşından itibaren 12 bin 600 konut tanıtıldı!

İnşaat Sektörü, 2017'nin ilk yarısında da yatırımlarına devam etti. İstanbul'da,7 ayda toplam yatırım değeri 11 milyar lirayı bulan 12 bin 600 konutluk yeni proje tanıtıldı.

Mahall Bomonti İzmir'in örnek dairesi tanıtıldı!

Mahall Bomonti İzmir projesinde örnek daireler ve ofis hazırlandı. 1912 yılında inşa edilen Bomonti Tesisleri’nde restore edilen tarihi binada, tasarlanan örnek daireler düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.

TOKİ İzmir Kınık projesi tanıtıldı!

Kınık'da yapılması planlanan 276 toplu konut projesi, TOKİ yetkilileri, Kınık Kaymakamı Fatih Oktay Sözer, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Kınıklı vatandaşlara tanıtıldı.

izmir tanıtımları Haberi

izmir tanıtımları


İzmir, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek 19. EMITT 2015-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyet EMITT 2015'e gidecek. Heyette İZKA, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir, Menderes, Seferihisar, Dikili, Karaburun, Selçuk belediyeleri, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği, Selçuk Ticaret Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği ve SKAL yetkilileri bulunuyor. İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standında turizm sektörü, kentin tanıtımını yapacak. Vali Toprak, "Türkiye'de dünyanın önemli turizm fuarlarından biri olan EMITT'in yapılıyor olmasını çok önemsiyoruz. Fuara, yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir'i ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerine anlatacağız" dedi. 



Yeni...