06 / 05 / 2024

İzmir Tepecik bit pazarı

İzmir Tepecik bit pazarı

İzmir’de eski ve antika eşya meraklılarının uğrak yeri bitpazarı Tepecik semtindeki alışılmış yerinden kaldırıldıktan sonra yaşanan başıboşluk ve denetimsizlik çevreye zarar veriyor

1940 yılında İzmir'de 2 bin 650 liraya satılık arsa!

1940 yılında İzmir Sulh Hukuk Mahkemesi'nden İzmir Tepecik'te Arslanlar Sokağı'ndaki bir arsa 2 bin 650 liraya açık artırmayla satışa çıkarılmış.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Tepecik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Tepecik Mevkii, Ulus ve Hürriyet Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değeri açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değerine ilişkin açıklama yaptı.

Büyükçekmece Tepecik'in imar planlamaları tamamlanıyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci oturumunda Tepecik Mahallesi'nin imar planları ele alındı. 

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Büyükçekmece Tepecik'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, Tepecik Mahallesi 576 ada, 10 parsede yer alan arsayı 6 milyon 312 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Sağlık Bakanlığı tarafından dev sağlık kompleksine dönüştürülmek isteniyor.

İzmir Tepecik bit pazarı Haberi

İzmir Tepecik bit pazarı

İzmir’de eski ve antika eşya meraklılarının uğrak yeri bitpazarı Tepecik semtindeki alışılmış yerinden kaldırıldıktan sonra yaşanan başıboşluk ve denetimsizlik çevreye zarar veriyor

Eski ve unutulmuya yüz tutmuş araç gereçlere meraklı olanların, kimi ihtiyaçlarını ucuz maliyetle karşılamak isteyenlerin, ya da pazar günleri nostaljik bir gezinti yapmayı planlayanların yıllardır ziyaret ettiği bitpazarının, herkesin yerini ezbere bildiği Tepecik semtindeki alandan kaldırılmasından sonra ortaya çıkan karmaşaya bir türlü çözüm bulunamıyor.


YOL ÜSTÜNE TEZGAH

Her pazar Tepecik semtinde tezgahlarını açan bitpazarı esnafı, bir sabah kendilerine "artık burada pazar kurulmayacak" denilmesinin ardından Yeşildere Caddesi'ndeki boş arazinin yolunu tuttu. Ancak bitpazarı müşterilerinin araçlarını Yeşildere Caddesi'nin kenarına park etmesinin yol açtığı riskler ve trafik cezalarının peş peşe gelmesi Yeşildere macerasının iki ayda sonlanmasına sebep oldu. Bitpazarı son olarak yine Konak...