30 / 04 / 2024

izmir tire yol

izmir tire yol

Tire'de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in 2014 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği Zincirli Caddesi ile Ceritoğu Sokak'ı birbirine bağlayacak yol, aradan iki yıl geçmesine rağmen yapılmadı.

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı’nda çalışmalar tam gaz!

İzmir Hafif Raylı Sistemi’nin 5’inci etabı olacak olan Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesinde istekli şirketlerin birinci aşama yeterlilik dosyaları toplandı. Peki ihaleye katılmak için hangi firmalar yeterlilik dosyalarını sundur? İşte metro yapımına ilişkin ayrıntılı bilgiler...

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

TOKİ İzmir Tire 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

İzmir Tire'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Tire İcra Dairesi Müdürlüğü İzmir Tire'de tarım ve hayvancılığa uygun 28 bin 459,83 metrekare araziyi 6.8 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

TOKİ İzmir Tire'de 168 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Tire'de toplam 168 adet konutu satışa çıkardı. Başvuruların 13 Ağustos'ta başladığı projede başvurular 28 Aralık'a kadar devam edecek...

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir başvuruları başladı!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir projesinde yer alan 90 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Toplam 78 adet konutun yer aldığı TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire orta gelir projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ İzmir Tire orta gelir grubu projesinde yer alan 172 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Çanakkale-İzmir yoluyla 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor!

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen yol 5 dakikada tamamlanacak.

izmir tire yol Haberi

izmir tire yol


Tire'de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in 2014 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği Zincirli Caddesi ile Ceritoğu Sokak'ı birbirine bağlayacak yol, aradan iki yıl geçmesine rağmen yapılmadı. Başkan Çiçek'in seçim öncesi mitingde, semt sakinlerine söz konusu yolla ilgili söz verdiğini hatırlatan Fikret Kuzulu, "Başkan seçildikten sonra belediyeye giderek bağlantı yolunun yapılmasını istedik. 80 imza topladık ama sonuç alamadık" dedi. Yolun önündeki tek engelin harabeye dönmüş bir bina olduğunu belirten Kuzulu, şunları söyledi: "Bu bina kaldırıldığında yolumuz Bahçekahve'ye ulaşacak" dedi.




Yeni...