04 / 05 / 2024

İzmir Tünelleri

İzmir Tünelleri

İzmir'de dev yatırımların temeli atıldı. İlçeye nefes aldıracak projelerin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ekrem Demirtaş, İzmir Kıyı Kesimi ve Kent Merkezi Tünelleri Projesi'ni açıkladı!

Atatürk Stadyumu'nun yenilenmesi ve kent içi geçiş yollarının büyük bölümünün tünellerle yerin altına alınmasını öneren Başkan Demirtaş, "Stat ve ulaşım sorunlarına çare olabilecek bu projeleri kamuoyunun tartışmasını istiyoruz" dedi.

Fahiş kira sorunu büyüyor: Yeni düzenlemede kiracı ile kiraya verenin kabullenebileceği bir sınır olmalı! 

İzmir Tüketici Hakem Heyeti üyesi Salih Emrah Ertan, Temmuz'da sona erecek olan yüzde 25'lik kira sınırı uygulamasının ardından gelecek düzenleme ile ilgili konuştu. Peki fahiş kira sorunu nasıl çözülecek? 

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Konut sektöründe zam şampiyonu hangi il oldu?

Türkiye genelinde konut fiyatlarında taleplerin artmasıyla beraber fiyatlar da buna bağlı olarak yükselişe geçti. İzmir Türkiye genelinde konut fiyat zammında lider konumunda yer aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Güzeldere Tünelleri 2022'ye kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Güzeldere Tünellerini 2022'ye kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

Ankara-Sivas demiryolu projesinde son durum ne?

Ankara-Sivas demiryolu projesi kapsamındaki güvenlik tünelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

İzmir Tünelleri Haberi

İzmir Tünelleri

İzmir'de dev projelerin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İşte onlardan en önemlileri sizler için sıralandı...


Sabuncubeli Tüneli





İzmir'de geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan 3 tünel ile bugün Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla ışık göründü töreninin yapılacağı Sabuncubeli Tüneli, ulaşımda konforun yanı sıra ekonomiye de katkı sunacak.



Bayraklı Tüneli






Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir, son dönemde tünel yatırımlarıyla dikkati çekiyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca kentte planlanan ilk tünel İzmir Kuzey Çevreyolu üzerindeki Bayraklı Tüneli oldu. 4 Şubat 2007'de açılan Bornova-Örnekköy arasındaki 11 kilometrelik bölümü birbirine bağlayan tünel,...