30 / 04 / 2024

izmir türk koleji etkinlik merkezi

izmir türk koleji etkinlik merkezi

İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Türk Kızılay İzmir'deki 21 gayrimenkulü satıyor: 265.3 milyon TL'ye!

Türk Kızılay, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi ve Reisdere Mahallesi'nde bulunan 21 gayrimenkulü 265 milyon 365 bin TL'ye satışa sundu...

İzmir Karşıyaka'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kiraz'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kiraz ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Amerikan Derneğinden İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

ABD'deki en eski Türk dernekleri arasında yer alan Washington DC merkezli Türk Amerikan Derneği İzmir'deki depremzedelere kira yardımı yaptı.

Türk-Katar koleji kuruluyor!

Özel Antalya Koleji, Katar’da Türk - Katar Koleji’ni kurmak için düğmeye bastı. Kolejin 2021 yılı sonunda açılması planlanıyor.

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden İzmir depremi açıklaması!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İzmir depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Türk Kızılayı İzmir Urla'daki 3 arsayı satıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Genel Müdürlüğü, İzmir ili Urla ilçesindeki 3 arsayı satışa çıkarıyor. İhale 4 Mayıs 2017 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

İzmir Basmane'deki eski Türk evi 4 milyon TL'den satışa çıkarıldı!

İZMİR'in Basmane semtinde 19. Yüzyıl'ın sonlarında yapılan eski bir Türk evi, sahibi tarafından 4 milyon TL'ye şatışa çıkarıldı. 3 katlı ev 1200 metrekare arsa üzerinde kurulu. Evin bahçe kapısı girişinde bir de otopark bulunuyor.

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yeraldı.

İzmir'deki eski Osmanlı Türk evleri onarılmayı bekliyor!

İZMİR’de kapıları ve avlulukları ay yıldızlı, 1850 ile 1890 yılları arasında inşa edilmiş eski Osmanlı Türk evleri ilgi bekliyor.

İzmir Osmanlı Türk evleri ilgi bekliyor!

İzmir’de kapıları ve avlulukları ay yıldızlı, 1850 ile 1890 yılları arasında inşa edilmiş eski Osmanlı Türk evleri ilgi bekliyor. Evlerin onarım maliyetlerinin yüksek olması zorluyor.

izmir türk koleji etkinlik merkezi Haberi

izmir türk koleji etkinlik merkezi


İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı. 1976 yılında Joan Barnes tarafından; çocukların kendi yaşlarına uygun oyunları, anneleri ile birlikte oynayabilmeleri için kurulan ve tüm dünyada 30'dan fazla ülkede 700'den fazla merkezi ile hizmet veren Gymboree Play& Music Etkinlik Merkezi İzmir'in modem ve gelişen yeni yerleşim bölgesi Park Yaşam ve Soyak arasında merkezi bir noktada bulunan ÎTK Mavişehir Anaokulu yerleşkesinde 26 Eylül talihinde açıldı. 

Çocukların sosyal, bilişsel, fiAçılış, Anne Çocuk Paylaşım Etkinliği teması ile gerçekleştirildi. 

ziksel yeteneklerini oynayarak geüştirmelerini sağlayan ana programlan; oyun, müzik ve sanat aktivitelerinin ağırlıklı olarak işlendiği "Gymboree Play&Learn", "Gymboree Music" ve "Gymboree Ait" olan merkezin açılışı, "Anne Çocuk Paylaşım...