02 / 05 / 2024

izmir üniversitesi mobilya sergisi

izmir üniversitesi mobilya sergisi

İzmir Üniversitesi İç mimarı ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Işıl Duman ve Yüksek Mimar Aydın Özay'ın proje danışmanlığında Agora Alışveriş Merkezi'nde 16 tasarım ürünü sergileyecek.

İzmir Ekonomi Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

İzmir Demokrasi Üniversitesi 30 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru 16 Ocak 2023!

İzmir Demokrasi Üniversitesi 30 öğretim üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi ise 16 Ocak 2023.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden İzmir depremi raporu!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim saat 14.51'de yaşanan 115 hayatını kaybetmesine sebep olan depremle ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ince (DAUM) rapor hazırlandı.

Gazi Üniversitesi'nden uzmanlar İzmir'deki deprem alanlarını inceleyecek!

Gazi Üniversitesi'nden yer bilimleri, deprem mühendisliği, betonarme yapılar, beton ve yapı malzemeleri ve zemin mekaniği konularında uzmanlardan oluşan heyet; deprem bölgesini incelemek için İzmir'e gitti. 

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan heyet İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek...

İzmir Demokrasi Üniversitesi alanında konuta yer yok! 

İzmir Demokrasi Üniversitesi için Uzundere'de ayrılan 80 hektarlık alanın 42 hektarını konuta açmak için hazırlanan imar planları mahkemeye taşındı...

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi GSF binası yıkılacak!

Türkiye’nin ilk ve en büyüğü olan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuarı yerleşkesinin boşaltılması ve yıkılması kararlaştırıldı.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

izmir üniversitesi mobilya sergisi Haberi

izmir üniversitesi mobilya sergisi


Küçülen yaşam alanlarının aksine artan ihtiyaçlara gençlerin zevklerine uygun renklerde yanıt arayan İzmir Üniversitesi İç mimarı ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Işıl Duman ve Yüksek Mimar Aydın Özay'ın proje danışmanlığında yürütülen Mobilya Tasarım Dersi kapsamında 34 öğrenci tarafından üretilen 16 tasarım ürünü 1-5 Haziran tarihleri arasında Agora Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 


Dolaba dönüşen ütü masası, tabure görünümlü ayakkabılık, konsol oyunlarına özel koltuk ve aynı zamanda oyuncak dolabı olan penguen koltuk gibi parçaların tasarımı için mobilya ustaları ile birlikte çalışan öğrencilerin içmimarinin uygulamasına yönelik önemli bir çalışmaya imza attığını vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Işıl Duman, "Gittikçe daralan alanlarda yeni nesil artık daha pratik ve az yer kaplayan, kendi kullanımlarına uygun mobilyalar görmek istiyor. Zaten çalışmamızın...