02 / 05 / 2024

izmir uzundere konut projesi

izmir uzundere konut projesi

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi, İzmir Uzundere'de kat karşılığı konut inşaatı işi ihale ediyor..

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

İzmir Halk Konut'ta son dakika müjdesi: Anahtarlar Mart ayında verilecek! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dilber Apartmanı ile başlayan Halk Konut projesinde anahtar teslimlerinin Mart ayında yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir'de konut imarlı 78 arsa satılacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

İzmir'in Menemen ilçesinde mülkiyeti Menemen Belediyesi'ne ait 78 adet konut imarlı arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek ve TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atılıyor!

İzmir'de Uzundere'de 20 bin 600 haneyi kapsayan 422 bağımsız birimi etkileyecek olan üçüncü etap yapım çalışmalarına başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 28 Ocak’ta belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atacak. Ayrıca kreş, etüt merkezi ve kütüphanenin bulunduğu sosyal tesislerin temeli atılacak.

İzmir'de konut fiyatları depremden sonra fırladı!

İz Gazete köşe yazarı Ayhan Bülent Toptaş, bugünkü köşesinde İzmir'deki konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ayhan Bülent Toptaş'ın 'İzmir'de konut fiyatları' başlıklı yazısı....

İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı olağan Meclisi'nin 3'üncü oturumu yapıldı. Meclis oturumunda ise Uzundere'de yapımı planlanan 4'üncü etap kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı.

izmir uzundere konut projesi Haberi

izmir uzundere konut projesi

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından İzmir Karabağlar'a bağlı 11327 ada 1 parsel, 11327 ada 2 parsel ile belirlenen alanlarda kat karşılığı konut inşaatı yaptırılması işi ihale ediliyor.

Toplam muhammen bedeli 146 milyon 559 bin 145 TL olarak belirlenen konut inşaatı işi için ihale 2 Nisan 2018 günü, saat 10.00’da Ankara'daki İller Bankası A.Ş. Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda kapalı teklif usulü ile yapılacak.


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığından:

İzmir İli Karabağlar İlçesi 11327 ada 1 parsel, 11327 ada 2 parsel ile belirlenen alanlarda kat karşılığı konut inşaatı yaptırılması işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35’inci maddesinin (a) bendine göre “kapalı teklif usulü” ile ihale edilecektir.