21 / 05 / 2024

İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı

İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı

Bursa'da 1980 yıldan beri yapılması planlanan İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın en büyük sıkıntısının ulaşım olduğunu söyledi...

Belediyelerden Mayıs fırsatı! İzmir ve Nevşehir'deki 9 arsa satışa çıktı!

İzmir ve Nevşehir'de yer alan 9 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 15 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 ilde Nisan 2024 fırsatı! 130 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir, İzmir ve Afyonkarahisar'da 3 gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan İzmir ve 1 şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihaleleri 4 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

İzmir ve Isparta'da 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, 25 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İzmir ve Isparta'da satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı sunuyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı Haberi

İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı

Bursa'da 1980 yıldan beri yapılması planlanan İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. 


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ında katıldığı törende Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın en büyük sıkıntısının ulaşım olduğunu söyledi. İl merkezinin 2 milyon 100 bin nüfusa ulaştığını açıklayan Altepe, ulaşımın rahatlatılması için yeni bir adım daha attıklarını belirtti. 30 yıldır bu bağlantı yolunun konuşulduğunu söyleyen Altepe, "Bu konuda bize sürekli soru geliyordu. 


Planlara baktığımızda bu yolun sürekli açılması gerektiğini biliyoruz. 1980'li yıllarda bu yolun açılması düşünülmüş ama gerçeğe dönüşmedi. Dar sokaklar vardı. Büyükşehir belediye başkanı olduğumuz zaman kamulaştırmayı başlattık. Hep bu proje söylemde kalmıştı. Bize o kadar dua alınacak işler bırakmışlar ki, biz de bu duaları almaya devam edeceğiz" dedi. 


BULVARA SULTAN İSMİ 


İki sultandan birisinin...