06 / 07 / 2024

İzmir Vergi Rekortmenleri

İzmir Vergi Rekortmenleri

İzmir'de 2011 yılına ait gayrimenkul sermaye iradı (GMSİ) yönünden beyanname vererek 716 bin lira ile en fazla vergi veren mükellef isminin açıklanmasını istemedi

Sektörden katlamalı vergi eleştirisi: Yatırımcıyı yurt dışına kaçar, işsizlik artar!

İzmir Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaptığı açıklamada 2. ve daha fazla konuttan kademeli olarak daha fazla vergi alınmasını öngören yasal düzenlemenin yatırımcıları yurt dışına kaçıracağını ve işsizliği artıracağını söyledi.

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Bornova Vergi Dairesi, İzmir'de 420 metrekarelik arsa satıyor! 

Bornova Vergi Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve tüm merak edilenler...

Kordon Vergi Dairesi, İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Kordon Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir Konak Mersinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen ihale detayları...

Deprem mağduru İzmirli vergi ve prim borçluları için mücbir sebep talebi!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, 30 Ekim'deki deprem felaketi sebebiyle İzmir'de vergi ve sosyal güvenlik yükümlülüklerine yönelik mücbir sebep ilan edilmesini istedi.

Ankara'nın vergi rekortmenleri belli oldu: Erman Ilıcak ikinci sırada!

Ankara'nın 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk sıranın sahibi 54 milyon 169 bin 334 lira vergiyle Mustafa Rahmi Koç olurken, ikinci sırada 35 milyon 236 bin 977 lira vergiyle Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak aldı.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Hayko Cepkin vergi rekortmenleri listesinde!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan şarkıcı Hayko Cepkin, kentin gelir vergisi rekortmenleri arasında yerini aldı. 

Kırsalda kentsel vergi muafiyetine dair çalışmalar mecliste!

Kırsalda yaşayanların kentsel vergi yükümlülüklerinden muafiyetine dair çalışmalar meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Günlük kiralanan evler mercek altında!

İzmir Vergi Dairesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve yerel yönetimlerle yapılan iş birliği sonucunda İzmir'de günlük olarak kiralanan evler mercek altına alındı.

İzmir'de imar başvurusu hedefi 10 milyon lira!

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun hakkında açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin vergi rekortmenleri açıklandı!

Maliye Bakanlığının vergi rekortmenlerini açıklamasının ardından Denizli Vergi İdaresi, il bazında ilk 100’e giren firmaları açıkladı.

2016 vergi rekortmenleri belli oldu!

Maliye, 2016 yılına ilişkin kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerini dün sesiz sedasız yayınladı. Semahat Sevim Arsel geçen yıl olduğu gibi rekortmen oldu. 53 kişi isminin gizli kalmasını istedi.

İzmir Vergi Rekortmenleri Haberi

İzmir Vergi Rekortmenleri

Lucien Arkas 3,9 milyon liralık tahakkuk ile yine vergi rekortmeni olurken, kurumlar vergisi listesinde 127 milyon liralık tahakkukla Philip Morris ilk sırada yer aldı.


İzmir Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Gürhan Acar, düzenlediği basın toplantısında 2011 yılının vergi rekortmenlerini açıkladı.


Buna göre, Lucien Arkas 11 milyon 373 bin lira gelir beyanı ve 3 milyon 972 bin lira vergi tahakkuku ile geçmiş yıllarda olduğu gibi yine vergi rekortmeni oldu.


Arkas'ı 2 milyon 925 bin 599 lira tahakkuk ile Nail Özkardeş, 2 milyon 449 bin 228 lira ile Muharrem Pehlivanoğlu, 2 milyon 270 bin lira ile Ali Pehlivanoğlu, 2 milyon 126 bin ile Hanif Pehlivanoğlu takip ederken, 6. ve 7. sıradaki mükellefler isminin açıklanmasını istemedi. 8, 9 ve 10. sıralarda ise Mahmut Akan, Mustafa Ufuk...