28 / 08 / 2024

izmir yat üretim merkezi

izmir yat üretim merkezi

Aliağa Çaltıdere'de Avrupa'dan mega yatlarında bakım ve onarım için gelecekleri büyük bir yat üretim merkezi kuruluyor. 150 üreticinin faaliyet göstereceği merkezin kurulacağı arazi için Milli Emlak ile 1 ay içinde sözleşme yapılması planlanıyor...

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar: İzmir'de yatırımcı var, arsa yok!

Yaptığı açıklamada İzmir'in sanayici ve yabancı yatırım potansiyeli açısından büyük bir üretim merkezi olduğunu dile getiren Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, şehirde yatırım alanlarının yetersiz olduğunu kaydetti.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

Alman devi Türkiye'yi seçti! İzmir'de üretim yapılacak

30 yılı aşkın süredir Türkiye'de madeni yağ üreten TotalEnergies Turkey Pazarlama, Alman beton firması Putzmeister Türkiye ile SANY Orijinal Yağlarının üretimi için üç yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı. İşte tüm detaylar...

İzmir yatırımcısına kazandırıyor!

İzmir, son dönemlerde adından çok söz ettiren metropollerin başında geliyor. İzmir, Knight Frank'in geçen ay açıkladığı Global Residential Cities lndex'te de ikinci sırada yerini aldı...

İzmir yatırımcılar için bereketli toprak!

‘Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor’ un Mayıs ayı söyleşisi İzmir’de yapıldı. İzmirli mimarlar Dürrin Süer ve Metin Kılıç, kentin mimarlık ortamını anlattı. Süer, "İzmir’i bereketli topraklar olarak görüyor. Firmaların pek çoğu kendi mimarlarıyla İzmir’e geliyorlar, dedi.

Cementir Holding İzmir yatırımlarını sürdürüyor!

Caltagirone Grubu’na bağlı Cementir Holding, İzmir’i çok sevdi. Caltagirone Grubu’na bağlı Cementir Holding, İzmir’i çok sevdi.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

Afyonkarahisar Kızılören'e İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılacak mı?

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesine İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ'nin İzmir yatırımları yetersiz mi?

Milliyet Ege köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugün köşesinde " TOKİ, İzmir'i unuttu " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Folkart'ın İzmir yatırımları 4 milyarı geçecek!

Türkiye'nin en büyük inşaat firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir'deki yatırımlarını çoğaltmayı planlıyor. Folkart Yapı Başkanı Mesut Sancak, gelecekte sadece İzmir'de değil, İstanbul gibi kentlerde de farklı projelere imza atmak istediklerini belirtti.

Bankalar, yatırım ve üretim kredilerini de ucuzlatmalı!

Başta Ziraat Bankası olmak üzere bankalardan peş peşe faiz indirimi haberleri geliyor. Ekonomiye hareket ve bereket getirecek olan yatırım ve üretim kredilerinin ucuzlaması, sanayi yatırımları ve üretiminin artmasını sağlar.

İzmir yatırım cenneti olacak!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İstanbul- İzmir Otoyol Projesi'nin tamamlanmasıyla kentin yatırım cenneti olması için hiçbir engelin kalmadığını söyledi. Başkan Güleroğlu, kentteki yapılaşmanın kuzeye kaydığını kaydetti.

izmir yat üretim merkezi Haberi

izmir yat üretim merkezi


Aliağa Çaltıdere'de Avrupa'dan mega yatlarında bakım ve onarım için gelecekleri büyük bir yat üretim merkezi kuruluyor. 150 üreticinin faaliyet göstereceği merkezin kurulacağı arazi için Milli Emlak ile 1 ay içinde sözleşme yapılması planlanıyor. 


 İzmir'in liman ve gemi söküm bölgesi olarak gelişen ilçesi Aliağa'da S.S. İzmir Tekne ve Yat İmalatçıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (YATEK) tarafından büyük bir yat üretim merkezi kuruluyor. Çaltıdere'de 150 yat üreticisinin faaliyet göstereceği yat üretim merkezinin kurulacağı bin 200 dönüm büyüklüğündeki araziyle ilgili sözleşmenin 1 ay içinde Milli Emlak ile yapılması planlanıyor. 

YATEK, 1 ay içinde de arazide inşaat çalışmalarına başlamayı hedefliyor. Türkiye'de yat üretimi ve pazarlanması açısından sektörün geleceğe yönelik ihtiyaçlar düşünülerek planlanan üretim merkezinin faaliyete geçmesi ile İzmirli yat üreticüerinin Akdeniz çanağından aldığı payın ikiye...