28 / 04 / 2024

İzmir yatırımları 2018

İzmir yatırımları 2018

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, devletin bu zamana kadar İzmir'e yaklaşık 70 milyar TL yatırım yaptığını açıkladı. Şengül, kısa zamanda tamamlanacak projelerle İzmir'in büyük ivme kazanacağını söyledi.

İzmirli dar gelirliye 50 bin konut müjdesi!

AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu'nun toplantısı Bayraklı'daki il binasında gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir'de 5 yıl içerisinde dar gelirli vatandaşlar için 50 bin konut yaptıracaklarını söyledi.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

2018'de Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 arttı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2018'de dünya genelinde doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalmasına rağmen Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 artmıştır." ifadesini kullandı.

Bakanlığın Hakkari projeleri ve yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Hakkari ili ile ilgili hazırladığı projeler ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın Aksaray projeleri ve yatırımları TBMM'de!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Aksaray ili ile ilgili hazırladığı projelere ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yabancıların gayrimenkul yatırımları yüzde 86,1 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, yabancıların gayrimenkul yatırımlarının 2019 yılı ilk çeyreğinde 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 86,1 oranında arttığını söyledi.

İzmir yatırımları 2018 Haberi

İzmir yatırımları 2018

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, hükümet tarafından bugününe kadar İzmir'e yaklaşık 70 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdığını söyleyen Şengül, kısa zamanda tamamlanacak projelerle İzmir'in büyük ivme kazanacağını açıkladı. 

İzmir'in hızla gelişmesi ve dünyanın tanıdığı bir merkez haline gelmesi için kapsamlı eylem planı hazırlayan hükümetin, kente ulaşım, ekonomi ve sağlık gibi birçok alanda büyük katkı verecek projelerinden bazıları için geri sayıma başladığını söyleyen Şengül, şu açıklamalarda bulundu: 

4 saatte ulaşım imkanı

"Kısa süre içinde tamamlanacak İzmir-Ankara Otoyolu, İzmir-Antalya Otoyolu, İzmir-İstanbul Otoyolu sayesinde karayolu ulaşımı rahatlayacak. İzmir'in Ankara ve İstanbul ile arasındaki mesafe 3.5 saate, Antalya ile arasındaki mesafe de 3 saate inmiş olacak. İzmir-Ankara ve İzmir-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi sayesinde de...