06 / 05 / 2024

izmir yatırımları son durum

izmir yatırımları son durum

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

Ahmet Arslan'dan İzmir projelerine denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın İzmir'e geliyor. Arslan İzmir'de bakanlığının sürmekte olan projelerinin şantiyelerini ziyaret edecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 11 milyarlık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında yaptığı 2,4 milyar TL'lik harcamanın 1,4 milyar lirasını proje ve faaliyetlere ayırdı. 2010-2014 döneminde ise bu proje ve faaliyet harcamaları 5,3 milyar liraya yaklaştı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

izmir yatırımları son durum Haberi

izmir yatırımları son durum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şehir merkezindeki mahallelerde ihtiyaç duyulan tüm fiziki düzenleme ve alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamak amacıyla oluşturulan "Toptan Çözüm" ekiplerini denetledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz sene sonundan itibaren Karabağlar, Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Balçova, Buca, Bornova, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe ve Narlıdere ilçelerinde oluşturulan Toptan Çözüm ekiplerinin 386 mahallede devam ettiği çalışmaların program ve sonuçlarını yakından takip eden Başkan Aziz Kocaoğlu, bu kez sahaya inerek bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Balçova'nın Fevzi Çakmak, Karabağlar'ın Metin Oktay, Maliyeciler, Vatan ve Kazım Karabekir, Buca'nın Atatürk, Yenigün ve Kuruçeşme, Konak'ın Halkapınar, Karşıyaka'nın da Sancaklı, Örnekköy, Bahriye Üçok ve Nergis mahallellerini gezdi.

Balçova ilçesiyle başladığı turuna Karabağlar, Buca, Konak ve Karşıyaka ile...