14 / 05 / 2024

İzmir yeni bulvar

İzmir yeni bulvar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Doğuş Caddesi’nde devam eden genişletme çalışmaların yerinde inceledi. Güzergahı modern bir bulvara dönüştürecek çalışmanın maliyeti 3.5 milyon TL olacak...

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

Akaryakıtta büyük indirim! Böylesi görülmedi! İşte 1 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Haftanın ikinci müjdesi! Benzin motorin ve LPG’ye tarihi indirim yapıldı: İşte Ankara İstanbul İzmir yeni yakıt fiyatları...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020!

Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020 ve Evora İzmir yeni kampanya detayları...

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda tempo artıyor!

Türkiye'nin en güçlü raylı sistem ağına sahip kenti İzmir, yeni bir metro hattına daha kavuşmanın heyecanını taşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 milyar 27 milyon TL'ye ihale edilen F. Altay-Narlıdere metrosunun şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

İzmir'e Modda Bulvar projesi geliyor!

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi!

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Kuzeyşehir İzmir'de 0,65 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

İzmir yeni bulvar Haberi

İzmir yeni bulvar


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğu rahatlatmak için alternatif güzergahlar hayata geçirirken, mevcut güzergahlarda da aralıksız sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarına Buca Doğuş Caddesi’ni de ekledi. Çevre Yolu’nun Buca’ya çıkışı ve aynı zamanda Kaynaklar’ın ilçe ile bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi’nde trafik yoğunluğu rahatlatacak çalışma kapsamında, mevcutta iki gidiş- iki gelişi olmak üzere toplamda 4 şerit olan yol 6 şeride çıkarılacak. Çalışmayla aynı zamanda mevcut yol,  eski görünümünden kurtarılarak daha kullanışlı ve ulaşımın rahat olarak sağlandığı 1.300 metre uzunluğunda, 35 metre genişliğinde modern bir caddeye dönüşecek. Yolun 6 şeride çıkmasıyla birlikte özellikle mesai başlangıç ve çıkış saatleri ile hafta sonu yaşanan trafik sıkışıklığı azalacak. 


3.5 milyon liraya mal olacak

3.5 milyon TL’ye mal olacak ve 2015 yılı sonunda tamamlanması planlanan çalışma kapsamında ayrıca...