29 / 04 / 2024

İzmir Yeni Foçada kıyı düzenlemesi sahili baştan yarattı

İzmir Yeni Foçada kıyı düzenlemesi sahili baştan yarattı

İzmir'in önemli tatil beldelerinden Yeni Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kıyı düzenlemesiyle bambaşka bir çehreye büründü.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

Blue Life İzmir’in hem yeşili hem mavisiyle ünlü ilçelerinden biri olan Yeni Foça Burunucu’nda, Öztürk Grup İnşaat farkıyla inşa edildi. Blue Life'ta hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İon Villaları yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade ile satışta! Yeni proje!

Ekmas Group tarafından İzmir ilinin Foça İlçesi Geren Köy'de hayata geçirilen İon Villaları yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade ile satışta. Peki İon Villaları fiyatları ne kadar? İon Villaları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte İon Villaları ile ilgili merak edilenler...

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Yatırımcılar dikkat! Milli Emlak İzmir'de arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesi Yenifoça - Fatih Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Akaryakıtta büyük indirim! Böylesi görülmedi! İşte 1 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Haftanın ikinci müjdesi! Benzin motorin ve LPG’ye tarihi indirim yapıldı: İşte Ankara İstanbul İzmir yeni yakıt fiyatları...

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

İzmir'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, İzmir Foça'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Foça yeni imar planlarına kavuşuyor!

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

Foça'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Foça ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

İzmir Yeni Foçada kıyı düzenlemesi sahili baştan yarattı Haberi

İzmir Yeni Foçada kıyı düzenlemesi sahili baştan yarattı

Büyükşehir Belediyesi plajı, yürüyüş ve bisiklet yolları, seyir terasları ve yeşil alanlarıyla Yeni Foça sahilini baştan yarattı. Yeni Foça, foseptikten de kurtuluyor. İZSU'nun bir yıl önce başlattığı kanal şebekesi döşeme çalışmaları devam ederken, biyolojik atık su arıtma tesisinin de temeli geçtiğimiz hafta atıldı. Bölgede kurulacak tesis 11 milyon 328 bin TL'ye mal olacak. 


Sabah...