04 / 05 / 2024

İzmirde Kentkart AŞden Eshota suçlama

İzmirde Kentkart AŞden Eshota suçlama

İzmir'de yenilenen ihale öncesi toplu ulaşımda elektronik ücret toplama sistemini işleten Kentkart A.Ş tarafından Eshot Genel Müdürlüğünün açıklamaları eleştirilerek "hukuki mücadeleye devam edileceği" bildirildi.

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Altın ve gümüş yatırımcılarını yakından ilgilendiren son dakika açıklaması Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ'den geldi. Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Yeşil GYO, İnnovia 2'den 69 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 2 projesinde 7.036,29 metrekarelik ticari bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'den KDV hariç 68 milyon 925 bin TL bedelle satın alınmasına karar verildi.  

ABB iştiraki Anket A.Ş.'den AOÇ arazisi için 75 bin TL teklif!

AOÇ arazilerinin metrekaresi aylık 1.5 TL'den kiralanması ihalesini Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki Anket A.Ş. kazandı.

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

Tasarruf AŞ'den kolay ev sahibi yapacak kampanya!

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, "Müşterilerimize her zaman güven çatısı altında hizmet sunmak en önemli önceliklerimiz arasında" diye konuştu...

Tasarruf AŞ'den ev sahibi olmak isteyenlere alternatif çözümler!

Tasarrufa dayalı finansman sektörüne 2019 yılında 15’e yakın şirket katıldı. Tasarruf AŞ, ev sahibi olmak isteyenlere alternatif çözümler sunuyor.

Martı GYO'dan 'kredi borcu yapılandırması' açıklaması'

Martı GYO, Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından Denizbank ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan kredilerle ilgili yapılandırma görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı.

Emay İnşaat'tan tapu açıklaması!

Kentplus Centrium Tower projesinde, bazı ev sahipleri ile davalık olan Emay İnşaat AŞ'den açıklama yapıldı...

Doğuş GYO 2018'de DRT Bağımsız Denetim'den hizmet alacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılınd DRT Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş.'den hizmet alacak. 

Meta Bilişim A.Ş.'den yeni proje sinyali!

Meta Bilişim İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, doğru planlama ile doğru yerde yatırım yapmak istediklerini ve yeni proje için yer arayışında olduklarını açıkladı.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den kazı açıklaması!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den (TEİAŞ), büyükşehirlerde belediyeler ve üçüncü şahıslar, kırsal bölgelerde ise Karayolları Genel Müdürlüğünce kurumdan izin alınmadan yapılan inşaat ve kazı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı...

EÜAŞ'den 10 milyon TL'lik özelleştirme!

Elektrik Üretim AŞ'ye ait olan Yenice Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazlar 10 milyon TL'ye özelleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde hafif raylı sistem toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılacak olan hafif raylı sistem A’den Z’ye masaya yatırıldı.

İzmirde Kentkart AŞden Eshota suçlama Haberi

İzmirde Kentkart AŞden Eshota suçlama

İzmir'de yenilenen ihale öncesi otobüs, metro, hafif raylı sistem ve deniz ulaşımında kullanılan elektronik ücret toplama sistemini işleten Kentkart AŞ tarafından Eshot Genel Müdürlüğünün açıklamaları eleştirilerek "hukuki mücadeleye devam edileceği" bildirildi. 


Şirketin yazılı açıklamasında, işletme hakkının 16 yıldır yeterince bilgi ve deneyime sahip firma yerine aynı vasıflara sahip olmayan başka bir şirkete verilmesiyle 1 Haziran'dan bu yana problem yaşandığı savunuldu. 


Sözleşmenin sona ermesiyle sistemin devamı için gerekli tüm unsurların ihale şartname ve sözleşmesinde tarif edildiğinden fazlasıyla Eshot Genel Müdürlüğüne teslim edildiği belirtilen açıklamada, "Çalışma dönemimiz boyunca ilgili merciler tarafından defalarca denetlenen sistemimiz takdir edilmiş ve birçok şehre örnek gösterilmiştir. Günlük 2 milyon adet işlem hacmi olan bir sistemi yönetme, raporlama ve finansal anlamda para akışlarını idare etmenin özel uzmanlık gerektirdiği açıktır"...