16 / 05 / 2024

izmirde kullanılan kredi miktarı

izmirde kullanılan kredi miktarı

Ege, para biriktirmeyi azaltıp, krediye yüklendi. BDDK verilerine göre, bölgedeki 8 ilde geçen yıl kullanılan kredi miktarı 122 milyar lirayı geçerken, bankalardaki mevduat tutarı yaklaşık 90 milyar lira oldu

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Kredi kartı kullananların içine soğuk sular serpilecek! Kart aidat iadesini hemen alabilirsiniz!

Kredi kartı aidatı ödeyenlere müjde. Ekstrenize yansıtılan kredi kartı aidatı iadesini hemen alabilirsiniz. İşte detaylar!

Çiftçilerin yüzü gülecek! Yepyeni bir dönem başlıyor! Kredi faizleri, tarımda kullanılan elektrik ve su…

CHP, İYİ Parti, DEVA, GP, SP ve DP'nin oluşturduğu Altılı Masa'nın, iktidara gelmeleri halinde tarım hakkında izleyeceği yol haritası belli oldu. İşte detaylar!

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Türkiye'de ulaşım alanında faaliyet gösteren Uber, bugünden itibaren Avrupa ve ABD’de yoğun olarak kullanılan yeni paket teslimat hizmeti Uber Kurye ile İstanbullular'ın karşısına çıkıyor. Peki Uber Kurye nedir? İşte detaylar...

Instagram çok kullanılan özelliğini kaldırıyor! Mağaza butonu yok olacak. Peki alışverişe devam mı?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram dikkat çeken kararını açıkladı. Uygulamada alışveriş olanağı sağlayan o buton artık olmayacak. Mağaza butonu gidince akıllara heman şu soru geliyor: Peki alışveriş nasıl yapılacak? İşte yanıtı…

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İşte 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihini açıkladı. Karaismailoğlu, mobil abone sayısı, kullanılan internet miktarı ve fiber altyapı hakkında da bilgi verdi.

BDDK’dan kredi kullanımına yeni şart!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal istikrarın güçlendirilmesi ve kaynakların daha da verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik yeni bir adım attı.

Vestel'in NASA'da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nobel Kimya ödüllü protein sistemiyle entegre olan Vestel su arıtma cihazı NASA'da da kullanılıyor. Cihazın özellikleri ve fiyatına baktık. 

Apple kullanıcıları hemen buraya bakın!

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Microsoft SwiftKey uygulaması, geçtiğimiz günlerde App Store'dan kaldırıldı.

Kredi kartı borcu olanlara müjde! Af geliyor sicil temizleniyor!

Sosyal destekleri içeren torba teklif ile birlikte Bankalar Birliği Risk Merkezi kayıtlarına giren ve kamuoyunda “kara liste” olarak adlandırılan kredi borçlularına sicil affı olanağı geliyor. İşte detaylar…

Vatandaş borca battı faizler yükseldi

Kullanılan toplam kredi hacmi yüzde 59 artarken kredi kartı borcu ve bireysel kredi kullanımlarındaki artışlar dikkat çekti. Ancak Merkez Bankası kararının ardından beklenen faiz indirimi gelmedi.

DACIA’da Eylül Fırsatları! Ödemeyi 2023'e ertele üstelik 1500 TL yakıt kazan. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

DACİA'da fırsatlar birbirini kovalıyor. Dacia Finans'tan kullanılan kredi 2023'e erteleniyor. Ayrıca 1500 TL yakıt hediyesi de ek olarak sunuluyor. 1 yıl uzatılmış garanti ve periyodik bakım paketleri de kampanya kapsamında. İşte DACİA fırsatları

izmirde kullanılan kredi miktarı Haberi

izmirde kullanılan kredi miktarı


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Türkiye'nin 2013 yılı bankacılık sektörü verilerini il il açıkladı. 2013 yılı verilerine göre Egelilerin kullandığı kredi tutarı, Ege'nin bankalarda yatan mevduatını solladı. Ege'deki 8 ilde geçen yıl kullanılan kredi miktarı 122 milyar lirayı geçerken, bankalardaki mevduat tutarı yaklaşık 90 milyar lira oldu. Türkiye'deki toplam kredilerin yüzde 12'sini Egeliler kullandı. Mevduatına göre en az kredi kullanan il Uşak, en borçlu il ise Manisa oldu. Manisa, sahip olduğu paranın yaklaşık iki katı kredi kullandı. İzmir'in ise 45 milyar liralık mevduatına karşılık kullandığı kredi tutarı 60 milyar lirayı geçti. 


Mevduat 1'incisi: İzmir

BDDK verilerine göre geçen yıl Türkiye genelinde kullanılan kredinin tutarı 1 trilyon 65 milyar lira oldu. Ege'deki İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Balıkesir, Aydın, Çanakkale ve Uşak'ın...