29 / 04 / 2024

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Türkiye'de ulaşım alanında faaliyet gösteren Uber, bugünden itibaren Avrupa ve ABD’de yoğun olarak kullanılan yeni paket teslimat hizmeti Uber Kurye ile İstanbullular'ın karşısına çıkıyor. Peki Uber Kurye nedir? İşte detaylar...



Ulaşım şirketi olarak hizmet veren ve ülkemizde son dönemde gündemden düşmeyen Uber,  yeni bir hizmetini Türkiye'de de  kullanıma sundu. Ülkemizde taksiler üzerinden hizmet veren şirket, bugün itibariyle paket teslimatı Uber Kurye ile İstanbullular'a hizmet etmeye başladı. İşte yeni Uber hizmeti ile ilgili detaylar...

Uber Kurye hizmetinde, “Paket al” seçeneği bulunuyor!

Uber tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, anlık paket teslimatı yapılabilen “Uber Kurye” hizmetini İstanbul’da hizmete soktı. 19 Ocak itibarıyla resmi olarak kullanıma giren Uber Kurye hizmeti, Uber ayrıcalığı ile İstanbul içinde hızlı, kolay ve güvenli anlık paket teslimatı yapılabilmesine olanak sağlayacak.

Bugünden itibaren İstanbul’da başlayan Uber Kurye hizmeti; hızlı, kolay ve güvenli bir paket teslimatı yapmayı hedefliyor. 

Uber tarafından gelen bilgilere göre kullanıcılar, uygulamada yer alan “Paket gönder” seçeneğine ilave olarak “Paket al” seçeneğini de kullanabilecek. Böylece belirtmiş oldukları adresten paket aldırıp teslimat adresine yollayabilecekler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön