23 / 07 / 2024

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Türkiye'de ulaşım alanında faaliyet gösteren Uber, bugünden itibaren Avrupa ve ABD’de yoğun olarak kullanılan yeni paket teslimat hizmeti Uber Kurye ile İstanbullular'ın karşısına çıkıyor. Peki Uber Kurye nedir? İşte detaylar...




Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, yeni hizmetle ilgili, “Dünya’da 37 ülkede ve 371 ilde faaliyet gösteren Uber Kurye’yi İstanbul’da başlatmanın heyecanını paylaşıyoruz. Uber Kurye ile tüm Uber kullanıcıları paketlerini anlık olarak kolayca yollayabiliyorlar. Kurye iş ortaklarımızla iş birliği içerisinde hayata geçirdiğimiz bu yeni hizmetin İstanbulluların hayatını kolaylaştıracağına düşünüyoruz” diye konuştu.

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Ayrıca ilk paket teslimatının, 70 Türk Lirası'na kadar ücretsiz olacağı da açıklandı. Fakat indirimin geçerli olması için UBERKURYE kodunu kullanmak gerekiyor. Ayrıca kampanya, 31 Ocak tarihine kadar kredi kartı ile yapılan ödemelerde geçerli olacak. Şimdilik bu durum sadece İstanbul’da geçerli olacak. Fakat Uber Kurye'nin yakın zamanda başka şehirlerde de faaliyete geçmesi bekleniyor. Ek olarak daha öncesinde Uber'in rakibi olarak gösterilen inDrive da geçtiğimiz aylarda benzer bir uygulamayı devreye sokmuştu. Bu uygulama sonrası iki firma arasındaki rekabetin yeniden kızışacağı tahmin ediliyor.

Fark hesaplandı! Maaşları 22 bin 921 TL'ye yükselecek! İşte o meslek grupları...

Görüşmeler tamamlandı! Maaşlara yüzde 34 ek zam! 180 bin kişiyi etkiliyor!

Ehliyet alacaklar dikkat! Yaş şartı değişti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön