05 / 05 / 2024

izmirdeki dolmuşlarda kentkart geçiyormu

izmirdeki dolmuşlarda kentkart geçiyormu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve kentkartla binilebilen yeni dolmuşlara binerek vatandaşları dinledi. Buca ilçesinde çalışmaya başlayan ilk hatta uygulama yapıldı...

Anneler günü hediyesi Zen'den! Pırlanta takılarda yüzde 50 indirim! 0.30 karat pırlanta takılar ne kadar?

Anneler günü hediyesi arayanlar için Zen indirim kampanyası başlattı. 0.30 karat pırlanta takılarda yüzde 50 indirim kampanyası başladı.

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından riskli yapılarda oturan vatandaşlara belirli tutarda kira yardımı veriliyor. İBB tarafından verilen kira yardımı tutarları yeni yıl ile beraber değişti. Peki İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Ekonomist Yeşilada, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu: Halka arzın sonu kötü olabilir

Halka arz son zamanlar milyonlarca vatandaş hisse alım-satım işlemlerine aktif olarak katıldığı bir araç. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, yaşanan halka arz patlaması hakkında ciddi uyarılarda bulunuyor. Peki Yeşilada’ya göre halka arzın muhtemel sonu ne olacak? İşte önemli açıklamalar…

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul’da dolmuş ve taksiler için çok konuşulacak düzenleme! O şart kaldırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) minibüsleri 8 artı 1 koltuk kapasiteli dolmuş taksilere dönüştürmeye teşvik etmek amacıyla, daha önce dönüştürülen dolmuş taksilere koyduğu ‘Üç yıl süreyle devredilemez’ şartını kaldırdı.

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

SSK, Bağkur, 4A, 4B yeni ve zamlı emekli maaşları tek tek açıklandı! Emeklilere yeni maaşlarda seyyanen zam var mı?

SSK, Bağkur, 4A, 4B yeni ve zamlı emekli maaşları tek tek açıklandı... Emeklilere yeni maaşlarda seyyanen zam var mı? Hemen resmen açıklanan bu detaylara bakın...

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

EYT'liler dikkat! Maaşlarda son dakika depremi! Tam bu kadar olacak! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

EYT ilgili yasa teklifi, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda resmen kabul edilirken; teklifin gelecek hafta Meclis'te görüşülmesi bekleniyor. EYT'liler dikkat! Maaşlarda son dakika depremi! Tam bu kadar olacak! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.

Şehir içindeki taşımacılık yapan dolmuşlar için yeni karar!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile, Türkiye genelinde faaliyet gösteren dolmuşlar için yeni bir dönem başlıyor. Buna göre şehir içinde yolcu taşıyan ve cirolarının tamamını elektronik ücret toplama ile ile elde eden dolmuş işletmeleri için yeni bir dönem başlıyor. İşte detaylar…

izmirdeki dolmuşlarda kentkart geçiyormu Haberi

izmirdeki dolmuşlarda kentkart geçiyormu


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve kentkartla binilebilen yeni dolmuşlara binerek vatandaşları dinledi. Buca ilçesinde çalışmaya başlayan ilk hattı kendi kentkartıyla kullanan Kocaoğlu, uygulamanın memnuniyetini ölçtü.


Büyükşehir Belediyesi’nin ESHOT vasıtasıyla çalışmalarına başladığı dolmuş uygulaması faaliyete geçti. Buca Şirinyer aktarma istasyonu ile İşçievleri arasında çalışan sekiz dolmuş, kentkart kullanımına uygun hale getirildi. Belediye personeli tarafından kullanılan hat üzerindeki dolmuşların seferine, Başkan Kocaoğlu da katıldı. Şirinyer’den binerek, son durağa kadar yolculuk etti. Vatandaşların projeden memnuniyet derecesini ölçen Kocaoğlu, İzmir ulaşımı hakkında da bilgi verdi.


Bu arada İzmir’de faaliyet gösteren binin üzerindeki dolmuşa kentkart cihazı takılması çalışmasında sona gelindi. Proje hayata geçtiğinde metro, vapur ve otobüslerde kullanılan kentkart, dolmuşlarda da geçerli olacak. Aktarma ve 90 dakika uygulaması...