27 / 07 / 2024

izmirdeki semt merkezleri

izmirdeki semt merkezleri

Yeni hizmete giren iki semt merkezi ile sayının 27 'ye ulaştığını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, " Bugün semt merkezi bulunmayan mahallelerimizdeki merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz." dedi

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Kocaeli Başiskele Semt Konağı hizmete açılıyor!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin üçüncüsü olan Yeşilkent Semt Konağı dün saat 18.00'da hizmete açıldı.

Adese Alışveriş Merkezleri Konya'daki mağazasını kapatıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri, Konya Eski Sanayi Futbol Sahası Yanında bulunan mağazalarını kapatma kararı aldıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu. İşte mağazayı kapatma kararının nedeni...

1980 yılında İstanbul'da çadırlardan yeni bir semt oluşmuş!

1980 yılında Merkezefendi Mezarlığı civarındaki İstanbul eski hal arazisi, çadırlardan yeni bir semt haline gelmiş. Yüze yakın çadırda 500 kişi yaşıyormuş ve bulundukları yer için ayda 500 lira kiraya veriyorlarmış.

Mecidiye Semt Pazarı kaldırılacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısında Mecidiye Semt Pazarı'nın kaldırılması konusunu görüşerek ilgili komisyonlara havale etti.

Türkiye'de kayak merkezleri yeterince bilinmiyor!

Soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle beyaz kar örtüsünün kapladığı kayak merkezleri gibi kışlık turistik tesislerin bir bölümü, yılbaşı tatilinin de 4 güne çıkmasıyla yüzde 100'lük doluluk oranına ulaştı

Türkiye kayak merkezleri sayısında dünyada 18'inci sırada!

Türkiye'de 10 yıl önce Aralık-Ocak-Şubat aylarında 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, bu rakam 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. Ayrıca raporda Türkiye'nin kayak merkezleri sayısında dünyada 18'inci sırada yer aldığı da kaydedildi.

Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği açıldı!

Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği, düzenlenen törenle resmen hizmete açıldı. Binası depreme dayanıklı hale getirilen polikliniğin açılışına katılan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçedeki kamu kurumlarının tek tek güçlendirildiğini s

Malatya Kültür Merkezi ve Semt Pazarı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları ile İpek caddesinde inşa edilen Semt Pazarı ve Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaynarca Semt Polikliniği binası depreme dayanıklı hale getirildi!

Kaynarca Semt Polikliniği hizmete açıldı. Binası depreme dayanıklı hale getirilen polikliniğin açılışına katılan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçedeki kurumların tek tek depreme dayanıklı hale getirildiğini söyledi.

Semt Proje İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semt Proje İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tosun, Serkan Özden tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Kağıthane, Emniyetevler Mahallesi'nde kuruldu.

Kocaeli'de semt konakları artıyor!

Başiskele Belediyesi'nin Sepetlipınar Mahallesi'nde hayata geçirdiği Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi özellikle kadınlar ve çocuklar tarafından oldukça ilgi görüyor. İkinci ve üçüncü semt konak yapımları başladı.

Kocaeli Sepetlipınar Semt Konağı törenle açıldı!

Sepetlipınar Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sepetlipınar Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği programa Başiskele Kaymakamı Ali Partal da katıldı

izmirdeki semt merkezleri Haberi

izmirdeki semt merkezleri


Bayraklı Belediyesi 23 mahallesine birden semt merkezi açarak, bir ilki daha gerçekleştirdi. Osmangazi ve Postacılar semt merkezlerinin açılışında konuşan Başkan Hasan Karabağ, "Şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım gibi müracaatlar alınacak. 12 kişi bir araya geldiğinde kurs açacağız. Semt merkezlerinin belediye şubesi gibi düşünün ve sahip çıkın" dedi. 

Osmangazi ve Postacılar semt merkezilerinin açılışları kalabalık vatandaş topluluğu önünde gerçekleşti. Yeni hizmete giren iki semt merkezi ile sayının 27'ye ulaştığını kaydeden Başkan Karabağ, "Bugün semt merkezi bulunmayan mahallelerimizdeki merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Semt Merkezi'ni diğerlerinden ayıran bir özellik daha var. Burada yapılacak düzenleme ile nikah da kıyılabilecek" dedi.


Anında kurs açacağız

Postacılar Semt Merkezi açılışında konuşan Başkan Karabağ, "Diğer semt merkezlerinde olduğu gibi burada da şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım...