03 / 05 / 2024

izmire stad yapılacak mı

izmire stad yapılacak mı

İzmirli futbolseverler derbide “Stadımızı istiyoruz” protestosu yapmayı önerdi. KSK Başkanı Diniz başkentten stat müjdesi getirdi. Peki İzmir'e stat ne zaman yapılacak?

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı için yeni imar planı yapılacak!

İzmir'de inşa edilecek olan Karşıyaka Stadı için Anıtlar Kurulu kararı doğrultusunda yeni imar planı yapılacak.

Yeni Alsancak Stadı’nın projesinde tadilat yapılacak!

Yeni Alsancak Stadı’nın projesinde tadilat yapılacak, üstü tamamen kapanırken, kuzey kale arkasına tribün yapılacak.

Arnavutköy’de yeni şehir stadı yapılacak!

2014 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz Temmuz ayında bitirilerek hizmete açılan Arnavutköy Bolluca Stadı'nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı önemli mesajlar verdi. Baltacı Arnavutköy’de şehir stadı yapılacağını açıkladı.

Ankara'ya yapılacak yeni stad 19 Mayıs Stadı alanına yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’ya yapılacak olan 42 bin kişilik modern stadın 19 Mayıs Stadı’nın bulunduğu alana yapılması talimatını verdi.

A. Çağatay Kılıç: Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'e yapılacak Karşıyaka ve Göztepe statları ile yenilenecek Alsancak Stadı'yla ilgili güvence verdi. Kılıç, TRT'ye yaptığı açıklamada, "İzmir için yeterince çalışma yapılmadığıyla ilgili bir iddia var.

Siirt Tillo Kalesi'ne cam seyir terası yapılacak!

Siirt'in Tillo ilçesindeki Tillo (Kaletül Üstad) Kalesinde yapılacak cam seyir terasının ihalesinin 18 Ağustosta yapılacağı bildirildi.

Ankara 19 Mayıs Stadı'ın yerine yenisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Başkan Gökçek başkente yapılacak stat için buluştu. Toplantıda Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 42 bin kişilik modern bir stat yapılması kararlaştırıldı.

Paris'e yapılacak Triangle gökdeleninin maliyeti 500 milyon euro!

FRANSA'nın başkenti Paris'te tartışmalara neden olan piramit şeklindeki gökdelen Triangle'ın inşaatına izin çıktı. Pekin Olimpiyat Stadı'nı inşa eden firma tarafından yapılacak Triangle projesinin toplam maliyeti yaklaşık 500 milyon euro.

Gaziantep'teki Kamil Ocak Stadı'nın yerine cami yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kamil Ocak'ın yerine cami yapılacak' açıklamasının ardından büyükşehir belediyesi de bölgenin 5 bin metrekaresine cami yapılmasının düşünüldüğünü resmen açıkladı.

Örnekköy'e yüksek kapasiteli bir stad yapılacak!

Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılacak stadın iptal edilmesi üzerine gözler Karşıyaka Yalı'ya düşünülen 15 bin kişi kapasiteli stada çevrildi. Karşıyaka Stadının ihalesini alan Ali Acar İnşaat, stad için sondaj çalışmalarına başlayacağını açıkladı.

İsmetpaşa Stadı ihalesinin ikinci oturumu 20 Haziran'da yapılacak!

İçinde İsmetpaşa Stadı'nın da bulunduğu 86 bin 775 metrekarelik arsanın ihalesinde ikinci oturumu 20 Haziran'da yapılacak Emlak Konut GYO tarafından satişa çıkarılan İçinde İsmetpaşa Stadı'nın da bulunduğu alanın ihalesinin ilk oturumu yapıldı.

İsmetpaşa Stadı'nın satış ihalesi 12 Haziran'da yapılacak!

İsmetpaşa Stadı'nında içinde bulunduğu 72 bin metrekarelik alanı tek parsel üzerinden satışa çıkacak. İhale 12 Haziran günü saat 14:30' da iki oturum halinde yapılacak...

izmire stad yapılacak mı Haberi

izmire stad yapılacak mı

Karşıyakalı taraftarlar, Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılan statların, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan dava sonucu durdurulmasına tepki olarak, pazar günü Göztepe ile oynanacak derbi maçta, protesto eylemi yapma önerisinde bulunurken, KSK Başkanı Fatih Diniz, Ankara'dan gelen müjdeyi verdi. Diniz, stat konusunu yakından takip ettiklerini ve bu konuda gelinen son noktayı öğrenmek için kısa bir süre önce Ankara'ya gittiğini belirterek, Gençlik Spor Genel Müdürü Dursun Türk'ün sorunu en kısa zamanda çözeceklerini ve inşaatların yeniden başlayacağını bildirdiğini söyledi.


B PLANI DA HAZIR


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Karşıyaka ve Göztepe statlarını yapmakta kararlı olduğunu ve bu nedenle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün B planının da hazır olduğunu ifade eden Diniz, "Dursun bey ile aynı stat alanı üzerine mevcut projenin benzerinin de hazırlandığını ve gerekirse zaman...