02 / 05 / 2024

izmirin çehresi projelerle değişecek

izmirin çehresi projelerle değişecek

TRT Kent Radyo'da Belma Şahaner'in konuğu olan İzmir Valisi Mustafa Toprak, üzerinde çalıştıkları projeler ve yatırımcıların da ilgisinden bahsetti. Toprak, Kemeraltı-Agora, Körfez Tüp Geçidi ve Alsancak Limanı üzerine konuştu.

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Kırıkkale'de başlatılan projeyle köylerin çehresi değişiyor!

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Workindo, skalasındaki ustaları yeni projelerle buluşturuyor!

İnşaat sektörünün kariyer platformu Workindocom, geniş üye skalasında bulunan ustaları yeni projelerle bir araya getiriyor.

İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz!

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem 'çılgın proje' olarak nitelediği Kanal İstanbul projesine atıfta bulundu ve "İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz" dedi.

Sinan Genim: Kanal İstanbul gibi projelerle başarılı olmamız istenmiyor!

Türk Mimar ve Siyasetçi Sinan Genim Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Olağan işleri herkes yapar. Önemli olan ülkenin önünü geçecek projeler geliştirmektir. Kanal İstanbul gibi projelerle başarılı olmamız başarılı işler yapmamız istenmiyor, birilerini rahatsız ediyor" dedi.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

Ankara Ulus’un çehresi yıkımlarla değişiyor!

Ankara Ulus’ta Cumhuriyetin çehresi yapılan yıkımlarla değiştiriliyor, birçok simge yapıdan sonra sıra itfaiye meydanında...

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Cahit Turhan: Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" ile gelecek dönemde Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın öneminin daha da artacağını belirtti. Turhan,  "Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz'' dedi.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

izmirin çehresi projelerle değişecek Haberi

izmirin çehresi projelerle değişecek

TRT Kent Radyo İzmir'de Belma Şahaner'in hazırlayıp sunduğu 'İzmir'in Renkleri' adlı programının konuğu İzmir Valisi Mustafa Toprak oldu. İzmir'in sahip olduğu değerleri ve projeleri anlatan Vali Toprak ''İzmir, yabancı yatırımlar, sağlık turizmi ve yenilikçilik noktasında, araştırma-geliştirme, inovasyon ve yüksek katma değerli ürünlerin üretildiği ayrı bir marka değer olacak şekilde yolunda emin adımlarla ilerliyor'' diye konuştu.


Ülkemizde UNESCO Dünya Kültürel Miras Listesi'ne adını yazdıran toplam 15 eserin olduğunu belirten Vali Toprak, Kemeraltı için de yeşil ışık yaktı. Vali Toprak ''Dünya Mirası Listesi'ne girmesi için sırada Birgi var. Ardından da şüphesiz ki Kemeraltı ve Agora Çarşısı da listeye girebilecek özeliktedir” dedi.


İnsanlık tarihinin 8500 yılına tanıklık eden İzmir’i 4 milyon nüfusu ile ülkemizin önemli 3. şehri... İzmir'in marka değerinin yabancı yatırımcılar da farkında......