03 / 05 / 2024

izmirli mermerciler

izmirli mermerciler

İzmir’in en eski fuarlarından MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 26 Mart’ta kapılarını 20. kez açacak. Katılımcı başvurularının yoğun olduğu fuarda yer tahsis çalışmaları devam ediyor...

Endeksa Masters, İzmirli Gayrimenkul Danışmanları ile buluşmaya hazırlanıyor!

Endeksa tarafından hayata geçirilen “Masters” eğitimlerinin yeni adresi belli oldu. 

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi: Çadır kuracaklar!

2020 senesinde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem sebebiyle evleri hasar alan İzmirli vatandaşlar uzun süredir devletten kredi bekliyor, istekleri onaylanmazsa Ak Parti İzmir İl Binasının önüne çadır kuracaklar.

İzmirli depremzedelere 120 yeni konut müjdesi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yaptığı açıklamada İzmirli depremzedeler için başlatılan  "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasında 120 konut için ihaleye çıkıldığını dile getirdi.

Serdar Sandal'dan İzmirli deprem mağdurlarına sevindiren haber!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,9 büyüklüğündeki İzmir depreminin ardından şehirde gündeme gelen emlak krizi hakkında açıklamalar yaptı.

TOKİ’nin İzmirli depremzedeler için yaptığı konutların kusurlu olduğu iddia edildi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında, TOKİ tarafından depremzedelere para karşılığı yapılan evlerin kusurlu çıktığı iddia edildi. 

İzmirli depremzedelerin evleri tamamlanmadı iddiası!

İzmir’de meydana gelen depremin ardından TOKİ’nin para karşılığı depremzedeler için inşa ettiği konut ve dükkanlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 20 gün önce anahtar teslimi gerçekleştirildi. Fakat konutların tamamlanmadığı iddia edildi. 

İzmirli depremzedelere kredi şoku!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'in başkanlığında gerçekleştirildi. Soyer, İzmir'de yaşanan depremin ardından 332 milyon dolarlık kredi anlaşmasının durdurulduğunu belirtti.

İzmirli depremzedelere müteahhit şoku!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler, konutlarını yaptırmak için mücadele ederken bu defa de müteahhit krizi ortaya çıktı. Bölgede müteahhitlik firmalarının, yüksek maliyetler sebebiyle sözleşmeleri feshettiği belirtildi.

İzmirli depremzedelerden kura çekilişi tepkisi!

120 metrekare olan evlerinin büyüklüğü 70 metrekareye düşürülen İzmirli depremzedeler, “Evlere nasıl sığacağız” açıklamasında bulunarak, kura çekimi ve tapu teslimine itiraz edeceklerini belirtti.

İzmirli depremzedeler kredi müjdesi bekliyor!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için depremzedelere verilecek krediye yönelik müjde beklediğini dile getirdi. 

İzmirli depremzedelere verilen emsal artışı eridi mi?

İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İzmirli depremzedelere verilen emsal artışını ve inşaat sektöründeki fahiş fiyatları değerlendirdi.

İzmirli depremzedelerden 2 yıl ötelemeli kredi çağrısı!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmirli depremzedeler için inşa edilen konutlardaki son duruma değindi. Özkan, depremzedelerin kredi çağrılarını yinelediğini de belirtti.

İzmirli depremzedeler destek istiyor!

30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında sorunlarının çözülmediğini dile getiren depremzedeler son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istiyor. 

izmirli mermerciler Haberi

izmirli mermerciler


İZMİR’in en eski fuarlarından MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 26 Mart’ta kapılarını 20. kez açacak.


İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri’nin (İZFAŞ), katılımcı başvurularının yoğun olduğu fuarda yer tahsis çalışmaları devam ediyor. MARBLE için mevcut 5 kapalı alanın yanısıra 4 prefabrike hol ünitesi inşa edilecek. Fuara, geçen yıl yurt içinden ve dışından bin 182 firma katılmış, 77 farklı ülkeden sektör temsilcisi ziyaret etmişti. İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “Alan düzenlemesinde revizyon yaparak katılımcı sayısını maksimum seviyeye çıkarmaya çalıştık”...