17 / 05 / 2024

İzmirli müteahhitler federasyonu

İzmirli müteahhitler federasyonu

İzmir Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, federasyon bünyesinde bulunan müteahhitlerle birlikte yeni bir şirket kuruluşuna imza atarak, kenti hak ettiği yere taşımayı istediklerini söyledi...

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için bir araya gelen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), yeni bir şirket kurduklarını dile getirdi. 

İzmir Müteahhitler Federasyonu Hasan Topal'ı eleştirdi!

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) tarafından Selçuk Richmond İnternational Hotel'de düzenlenen geleneksel birlik ve dayanışma yemeğinde çok sayıda müteahhit, ailesiyle katıldı.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için "fiyat farkı kararnamesi" çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi çıkarılmasını istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler için fiyat farkı kararnamesi çıkarılacak mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Eyüp Müteahhitler Birliği'nin açılışı yapıldı!

Eyüp`te bulunan müteahhitlerden oluşan Müteahhitler Birliği açılışını Başkan Remzi Aydın yaptı. Açılışta konuşan Eyüp Müteahhitler Birliği Başkanı “Eyüp müteahhitler birliğin bölgemizdeki çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Müteahhitler Yeşil Adım Projesini destekliyor!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret eden müteahhitler, 'Yeşil Adım' projesine destek verdiklerini belirterek yaptıkları inşaatlarda fidan dikimlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Fikirtepe'de müteahhitler birleşiyor!

Fikirtepe’de proje üreten müteahhitler, bölgedeki dönüşümün hızlanması için el birliği yaptı. Kurulacak komisyonlar hak sahiplerinin mağduriyetini önlemek için çalışacak..

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı'ndan ev alacaklara uyarı!

KEPEZ Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, ev alacak vatandaşa, "Gayrimenkul satın alınırken, uzun vade, cazip fiyat ve kampanyaların yanı sıra. projeyi yapan firmanın iyi araştırılması gerekir" uyarısı yaptı.

Fikirtepe'de dönüşüm süreci için müteahhitler birleşti!

KADIKÖY Fikirtepe Kentsel Dönüşüm bölgesinde proje üreten müteahhitler, sorunların çözülmesi ve yaklaşık 200 bin insanın yaşayacağı bölgedeki dönüşümün hızlanması için güçbirliğine gitti.

Fikirtepe'li müteahhitler kentsel dönüşüm platformu oluşturuldu!

Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm bölgesinde proje üreten müteahhitler, yeni bir platform oluşturdu. Müteahhitler, sorunların çözülmesi ve bölgedeki dönüşümün hızlanması için elbirliği yaptı.

İzmirli müteahhitler federasyonu Haberi

İzmirli müteahhitler federasyonu

İzmir Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, federasyon bünyesinde bulunan müteahhitlerle birlikte yeni bir şirket kuruluşuna imza atarak, kenti hak ettiği yere taşımayı istediklerini söyledi. 


İzmir'in özellikle kent merkezlerinde yoğunluk yaşadığını ve binaların yüzde 85'inin dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çeken MÜFED Başkanı Necip Nasır, "Yeni kurulacak şirketle birlikte kentin gelecek 50 yılını planlayacağız" dedi. 


İnşaat sektörünün 200 farklı sektörü beslediğini ve İzmir'in rantının, yine İzmir'de kalmasının önemini vurgulayan Nasır, "İzmir'de, Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı 7 bine yakın müteahhit bulunuyor. Bu projeye katkı koymak isteyenlere kapımız açık. İzmir'in kentsel dönüşümünde üzerimize düşeni yaparak söz sahibi olmak istiyoruz. İzmirli müteahhitler olarak kente yeni ve çağdaş bir görünüm kazandıracak, tarihi ve sosyal dokusuna hizmet edecek bir dönüşüm seferberliği başlatmak istiyoruz. İl yeni arsa üretmek...